Black Desert 2021 oynanır mı?

Ayd16

Centipat
Katılım
14 Eylül 2020
Mesajlar
81
Merhaba arkadaşlar. Son zamanlarda mmoarpg arıyordum ve Black Desert bayağı övüldü. Hala oynayabilir miyim çok mu geç kaldım oyuncu sayısı 20 milyon diyor acaba hala bu denli ciddi oyuncu kitlesi var mı?
TR serveri ile eu serveri arasında fark var mı? Mena serveri diye bir şey duydum hala devam ediyor mu? Sanırım artık sadece türklere özel bir server açılmış sitesi TR. İle başlıyordu.
Bir başka sorum ise P2W mi? Siteden mi Steam üzerinden mi alınmalı?
Son olarak eu serverine erişim var mı varsa çok ping sorunu oluyor mu?
 
Oyun 27 Şubat - 2 Mart arası ücretsiz olacak. Ücretsiz olarak hesabınıza eklersiniz.

Black Desert Ücretsiz

Ben oynadım biraz, keyifli oyun aslında. Geç kalmış sayılmazsınız.
Hocam aldıktan sonra sürekli mi ücretsiz olacak yok sa o belirtilen tarihler arası mı ücretsiz oynanabilecek sadece?
 
@KRALCAN Linkten gördüğüm kadarıyla sürekli olarak hesabınızda kalacak. Daha önce de ücretsiz olmuştu ama şartı vardı. 1 haftalık ücretsiz olduğu süreçte 9 saat oynayanın hesabına kalıcı olarak ekleniyordu. Şimdi öyle bir şart da koymamışlar.
 
Geçen sene de ücretsiz verdiler, Türkiye'den alanların hesapları farklı bir ülkenin sunucusuyla eşleşti. Bunu çözmek için millet hesaplarını Steam'den kaldırmıştı bende dahil. Sonradan hesabı mail atarak eşleştirmesini kaldırtıp, Steam'den tekrar oyunu talep etmiştim ve ücretsiz şekilde hesabıma eklemişlerdi. Pek başarılı bir oyun değil önermem ama ücretsiz olarak kütüphanene ekleyebilirsin.
 
Çok fazla vakit harcamanız gereken bir oyun. Şahsen çok başarılı bulmuyorum. PC başında sinir krizi geçirebileceğiniz anlar yaşatabilir.
 
Arkadaşlar yıllarca metin2 oynadım 2009'dan beri hala oynuyorum. Artık yeni bir mmorpg arıyorum. O yüzden süreyi pek takmıyorum ama zevk alabilir miyim zevk pazar ortamı vs nasıl Metin2'deki kadar çok oyuncu ile karşılaşır mıyım?
 
Oyun kısa süreliğine ücretsiz olmuş arkadaşlar, hesabınıza ekleyebilirsiniz.
 
Arkadaşlar yıllarca Metin2 oynadım 2009'dan beri hala oynuyorum. Artık yeni bir mmorpg arıyorum. O yüzden süreyi pek takmıyorum ama zevk alabilir miyim zevk pazar ortamı vs nasıl Metin2'deki kadar çok oyuncu ile karşılaşır mıyım?
Bildiğim kadarıyla BDO oynayan daha fazla oyuncu var.
 

Geri
Yukarı