Brave browser donuyor

Ali998

Centipat
Katılım
27 Ağustos 2020
Mesajlar
2.455
Çözümler
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İlk olarak olayı anlatayım: Bugün Linux kullanırken Brave indirmek istedim ve indirdim (AUR'dan), sonra biraz dolaştıktan sonra bilgisayar tak diye dondu, anlık olmuştur deyip tuvalete gittim ama hala donuk vaziyetteydi. Ben de zorlayarak kapattım ve açtım, açarken yanlışlıkla Windows 10 açtım ve çok üşendiğim için onu kullanmaya başladım (zaten oyun oynamak istiyordum). Sonra oyunumu oynadım ve internette gezinmeye başladım, Windows 10'da da Brave kullanıyorum ve çat diye o da takıldı. Ben yine tuvalete gittim ama hala donuk vaziyette olunca yine zorla kapattım ama sorunun Brave'den kaynaklandığını sezmedim. Sonra Linux'te kod yazdım, Bash Scripting'den Assembly'ye bir kod macerasıdır başladı, sistemi yüke soktum ve hiçbir şey olmadı. Sonra internette gezineyim dedim, çat diye yeniden dondu ve bu 1-2 kez tekrarlandı. O zaman bunun Brave'den kaynaklandığını anladım ve şu an Firefox kullanıyorum. Şu anlık bir sıkıntı yok, bu Brave problemini nasıl çözebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende Brave kullanıcısıyımda, RAM kullanımı sizde ne aralarda, chromium altyapılı biliyorum ama bende 17-18 sekme açıkken 500-800mb ram harcıyor sizce normal mi?
17-18 sekme diyorsunuz, normal bence.
1614267024079.png

Tek sekme açıkken durum böyle bende.
 
Pardon ceza yedim de cevap veremedim.
3 aur/brave-bin 1:1.20.110-1 (+347 21.57) (Installed)
Bende bu sürüm var hocam kasma donma yok.
Bakacağım ona.
Chromium üzerinde aynı sorunu yaşıyor musun?
İndiriyorum, ama en son denediğimde yoktu.
Ben de AUR Brave kullanıyorum. Anlık takılmalar bende de oluyor. 5.4 LTS kernele düşürdüm, KDE'den loglara baktım, hala anlamadım olayı. Windows'u bilemiyorum.
LTS Kernel'a geçince düzeldi mi? Açıkçası LTS bana gelmez.
Windows'da sıkıntısız çalışıyor.
Windows sıkıntısız çalışıyor. Ben çok rahat kullanıyorum.
Belki de anlıktır.
Valla bilgim yok bu konu hakkında. Ben de kısa bir süre Linux Mint üzerinde Brave kullanmıştım, bende de takılmalar, donmalar oluyordu arada.
Biliyorsunuz Arch daha bleeding edge ve unstable olduğu için belki sıkıntı oluyordur. 1-2 Saattir Firefox kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok şuanlık.
 

Geri
Yukarı