Brave Browser Google hesaplarından çıkış yapıyor

cimeira

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Brave kullanıyorum tarayıcı olarak. Ama Google, Gmail ve YouTube hesaplarımda oturum açtığımda ilk başta sorun yokken ertesi gün falan otomatik olarak çıkış yapıyor. Ve bu durum yalnızca dediğim sitelerde yani Google sitelerinde oluyor. Başka hesaplarımdan çıkış yapmıyor. Ayarlara baktım tarama verilerini çıkışta sil kısmında çerezler işaretli değil. Ben siteyi kapattığımda beni unut seçeneği de kapalı. Bilgisi olan var mıdır acaba? Eskiden Chrome kullanırken böyle bir sorun olmuyordu.

Hocam ben de brave kullanıyorum aynı durumu 1 hafta önce yaşadım kendi kendine düzeldi muhtemelen sende de düzelir.

Sorunu şöyle çözdüm. 4-5 farklı mail hesabım var Google yani. Hem otomatik Gmail'den hem de YouTube'dan çıkış yapıyordu en son format bile atınca düzelmeyince sorunu başka bir Google hesabı ile giriş yapıp o varsayılan olarak kalıyor sonrasında kendi hesabımı da ikincil olarak Gmail hesabı olarak ekleyince web sitesinden düzeldi.

Sorunu şöyle çözdüm. 4-5 farklı mail hesabım var Google yani. Hem otomatik Gmail'den hem de YouTube'dan çıkış yapıyordu en son format bile atınca düzelmeyince sorunu başka bir Google hesabı ile giriş yapıp o varsayılan olarak kalıyor sonrasında kendi hesabımı da ikincil olarak Gmail hesabı olarak ekleyince web sitesinden düzeldi.

İlginç bir yöntem hocam deneyeceğim. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı