FACEIT adaletsiz eşleştirme

425549

Decapat
Katılım
8 Şubat 2021
Mesajlar
742
Merhaba arkadaşlarım. Rekabetçi banı yediğim zaman FACEIT'ten CS:GO oynuyorum. Fakat genellikle çok fazla güçlü adamlar çıkıyor. CS:GO rütbem çavuş 12. Bu eşit olmayan eşleşmeyi nasıl düzeltirim?
 
Çavuş 12 dediğin şey rütbe değil bir kere seviye. FACEIT eşleştirmesini düzeltme derken oyun bulduğunda lobide muhtemelen herkesin yanında 1 yazıyordur maksimum 2 vardır FACEIT levelları olarak. Smurf olabilir veya FACEIT 1 level bile senden daha iyi oynuyor olabilir bunu bilemeyiz. Ayrıca rekabetçiden düzenli olarak ban yiyorsun sanırım ban yediğimde FACEIT giriyorum demişsin. Ban yemeyecek şekilde düzgünce rekabetçi oynarsan ilk başlarda daha iyi olur.
 
FACEIT'in rütbe sistemi CS:GO'nunkinden farklıdır. ***
Ayrıca CS:GO'daki rekabetçi rütbeniz (rank) henüz yoksa direkt FACEIT oynamanız biraz zorlayıcı olabilir. Zira oyunu öğrenmek açısından CS:GO'nun rekabetçi havuzunda bir süre oynamanızda fayda var.
***Düzenleme: Hatalı bilgi silindi.
@sweett düzeltme için teşekkürler. Ben yanlış hatırlamışım, aradan uzun bir süre geçince demek ki 🤷‍♂️
 
Faceit'in rütbe sistemi CS:GO'nunkinden ayrık çalışır. Öncelikle Faceit rankınız henüz belli olmadıysa tıpkı CS:GO'daki gibi birkaç maç yapmanız gerekir. Ardından 0-10 arası bir seviye(rütbe) verir ve eşleştirmelerde bu rütbeniz baz alınarak mümkün olduğunca takımların eşitliği sağlanır.

Ayrıca CS:GO'daki rekabetçi rütbeniz (rank) henüz yoksa direkt Faceit oynamanız biraz zorlayıcı olabilir. Zira oyunu öğrenmek açısından CS:GO'nun rekabetçi havuzunda bir süre oynamanızda fayda var.
Yanlış biliyorsunuz. FACEIT rütbe sistemi Valvenin sisteminden çok ayrı. Kayıt yaptığın gibi 3 level başlıyorsun. Öyle maç atıpta 0-10 level arası level alma gibi bir sistem yok.
 
Eşit mi? Cidden daha yenisiniz oyunda ve FACEIT mi giriyorsunuz? Bence sizin için değil takımınıza gelen oyuncular için adaletsiz bir eşleştirme olmuş. Toxiclik yapıp ban yemeyin, önce oyunu iyice öğrenin ve sonra FACEIT oynayın.
Seviye ile rütbenin ne alakası var? Bende çavuşum ama rekabetçi rütbem "Güzide Üstün Muhafız" .
 
Seviye ile rütbenin ne alakası var? Bende çavuşum ama rekabetçi rütbem "Güzide Üstün Muhafız" .
Madalyası olmayan 100 saatlik bir oyuncunun rütbesi “Global Elite” mi olacak. Ben ranka göre kıyaslamadım oyun bilgisi ve oynama süresine göre kıyasladım. Arkadaş leveli rütbe sanıyor daha oyunu ne kadar bilebilir? Ayrıca rütbe kıyaslaması yapacaksak benim rütbem de “Dünyaca Seçkin.”
 

Geri
Yukarı