- Katılım
- 19 Mayıs 2020
- Mesajlar
- 2.864
- Çözümler
- 11
SSD var ise açılır.Hocam okuldaki akıllı tahta 15sn'de açılıyor sen ne diyorsun? (4GB RAM)
SSD var ise açılır.Hocam okuldaki akıllı tahta 15sn'de açılıyor sen ne diyorsun? (4GB RAM)
Hayır günde 2 defa fişten çekilen 500GB 5200RPM bir HDD var.SSD var ise açılır.
Olay sadece RAM değil dostum. Windows 10'da 8 de SSD üzerine kurulu işletim sistemleridir. Önemli olan depolama birimi. Arkadaş Windows 8.1'e geçerse de %100 disk hatası alacak.
Doğru söylüyorsun ama kasıyor bizim okulda 8 GB RAM akıllı tahta olduğunu düşünüyom.
Olay sadece RAM değil dostum. Windows 10'da 8 de SSD üzerine kurulu işletim sistemleridir. Önemli olan depolama birimi. Arkadaş Windows 8.1'e geçerse de %100 disk hatası alacak.
Dizini kapatırsa almayacak.Olay sadece RAM değil dostum. Windows 10'da 8 de SSD üzerine kurulu işletim sistemleridir. Önemli olan depolama birimi. Arkadaş Windows 8.1'e geçerse de %100 disk hatası alacak.
RAM muhabbetini o başlattıHocam artık RAM muhabbetini bıraksak mıolay RAM'den ibaret değil 2 GB RAM +SSD'li sistem 12 GB RAM+5400RPM HDD'li sistemden çok daha hızlı açılır.
Windows 7 mi geçeyim? %100 Disk bilgisayara pek bir şey yapmıyor. Bende çalışıyor bir şey olmuyor.
Dizini kapatırsa almayacak.
RAM muhabbetini o başlattı.
Ek olarak RAM miktarından dolayı aşağı yukarı ne olduğunu tahmin edebiliriz.
8.1 Home dene.
Windows 7 mi geçeyim? %100 disk bilgisayara pek bir şey yapmıyor. Bende çalışıyor bir şey olmuyor.
Peki. Ama önemli şeylerimi nasıl saklayabilirim? CS:GO, Among Us, ETS 2 gibi oyunları?
Sistemde HDD bulunuyor ama hiç Windows 8.1 Kullanmadım. Sizce etkisi nasıl olur?
- 12 GB RAM.
- 7200U CPU.
- 940MX.
- WD Blue 1 TB HDD.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.