Yeni SSD çok yavaş çalışıyor

kompedan

Femtopat
Katılım
20 Şubat 2021
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. MacBook Pro mid 2012 bilgisayara SSD güncelledim. SSD nedense hızına hiç ilave yapmadı. Neredeyse HDD gibi çalışıyor. Sebebi ne olabilir?
 
Niye klonladın ki? Sıfırdan kur.

Ayrıca iade edebiliyorsan o SSD'yi iade et. Başını çok ağrıtır sonra.
 
Bazı klonlama işlemleri sonrasında böyle bir yavaşlık olması normaldir. Bilgisayarın içinde özel bilgileriniz yok ise lütfen macOS işletim sistemini sıfırdan kurun.
Ben sıfırdan kurmayı h bilmiyorum bir bildiğiniz rehber var mı türkçe olursa sevinirim. O işlemden korkuyorum açıkçası.mac alemine biraz yabancıyım
Niye klonladın ki? Sıfırdan kur.

Ayrıca iade edebiliyorsan o SSD'yi iade et. Başını çok ağrıtır sonra.
Hocaö sıfırdan kurmayı bilmiyorum bana bi yardımcı olabilir misiniz çok karmaiık geliyor. Windows olsa çok defa kurulum yaptım ama mac bilmiyorum pek .

Yok hocam Windows kurmadım catalina var şuan
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı