Pollux 3T-10 Özelleştirip Alınır Mı?

HeyBeauu

Hectopat
Katılım
3 Aralık 2020
Mesajlar
175
Merhaba, 3300 TL bütçem var, sistemdeki sadece ekran kartını RX550 yapıp almayı düşünüyorum.Oynadığım oyunlar genelde işlemci isteyen oyunlar o yüzden şimdilik RX550 bana rahatlıkla yetecektir. Ama şöyle bir durum var benim monitörüm VGA, daha önce dönüştürücü ile bir sistem denemiştim ama görüntü alamamıştım, bu aklıma takılan bir sorun. Onun dışında şunu şöyle yap onun yerine bunu alabilirsin dediğiniz şeyler var mı? Herkese teşekkürler şimdiden.

 
Merhaba, 3300 TL bütçem var, sistemdeki sadece ekran kartını RX550 yapıp almayı düşünüyorum. Oynadığım oyunlar genelde işlemci isteyen oyunlar o yüzden şimdilik RX550 bana rahatlıkla yetecektir. Ama şöyle bir durum var benim monitörüm VGA, daha önce dönüştürücü ile bir sistem denemiştim ama görüntü alamamıştım, bu aklıma takılan bir sorun. Onun dışında şunu şöyle yap onun yerine bunu alabilirsin dediğiniz şeyler var mı? Herkese teşekkürler şimdiden.


Alınabilir bir sistem gayet güzel bir sistem ekran kartı için diyeceğim tek şey şu an için RX 550 öneren pek olmaz ama bütçenizden dolayı alınabilir ha bir de SSD'yi çıkarıp farklı siteden Patriot brust almanızı öneririm, VGA konusuna gelecek olursak onun hakkında pek bilgim yok bende yeni sistem alacağım ekran kartında sadece HDMI girişleri var benim monitör VGA girişli dönüştürücü ile kullanmayı düşünüyorum, dönüştürücü ile kullanan arkadaşlarım var sorunsuz kullandıklarını söylüyorlar.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı