E-postam çalınıyor

Şifreyi, ismini vs. değiştirebildiğin her şeyi değiştir. İki faktörlü doğrulamayı etkinleştir. Ama bunları yapmadan önce Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama yap. Ve artık bir anti virüs kullan.
 
Bence bu e-postayı bırakın. Çok giriş yapılmaya çalışılmış. Yeni bir hesap açın, artık akıllıyım demişsiniz zaten.
Evet ama unuttuğum üstüne hesap açtığım hesaplar olabilir eğer çalınırsa onlar da gider zaten bu e postayı çok kullanmıyorum ama çalınmasını istemiyorum ne yapabilirim Allah rızası için yardım edin
 
Dostum bu kadar paniğe gerek yok şifreyi değiştir, 2 faktörlü doğrulamayı aç; zaten başka şeye gerek kalmaz. İstersen başka hesap aç ve o hesaptan bütün cihazlar ile çıkış yap, merak edecek bir şey kalmaz.
2 faktörlü doğrulama yaptım başka türlü giremezler değil mi ? Eşitleme başarısız diyor eğer eşitleme başarılır olursa ondan korkuyorum. (Tam ne olduğunu anlamadım ama.)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı