GeForce Now- Türkiye fiyatlandırma rezaleti

Yurt dışındaki 5 Euro günümüz kuru ile 45 TL'lik paketi nasıl ve hangi akıl ile 75 lira yapmayı mantıklı gördüler bilmiyorum. Yayıncılar da çıkmış hemen alın hemen alın yoksa korsandan satacaklar, alamayacaksınız diye milleti gazlıyor. Almayın kardeşim. Gidin Avrupa sunucusuna 45 TL verin, bu kan emicilere 75 lira vermeyin. Bu ülkede ne zaman bir hizmet verilecek deseler her zaman kanının sömürülmesi zorunda zaten. Kimsenin gazına gelmeyin. Sırf 3 5 ping az alacaksın diye arada ki 20 TL'ye değmez.

Aslında adamlara değil de genç arkadaşlarımızın oyun oynamak için almak istedikleri bilgisayarların neden bu kadar pahalı ve ulaşılamaz olduğunu malum kişilere sormak lazım.
 
Türk mantığı işte. "Adamlar araba mı yapmış hemen vergisini basalım arabayı yapanlardan fazla kazanalım. "Adamlar streaming service açmış, neden adamlardan fazla kazanmıyoruz ki ?" Premium yazan yere "Enayi paketi" yazsalardı keşke.
 
Nabız yokluyorlar herhalde. Yeteri kadar tepki gelirse belki değiştirirler iyi ihtimal :D
Twitter'da, Can Sungur'un yayınlarında hemen hemen bakmaları gereken her yerde insanlar 30-40₺'den pahalı yapmayın diye bağırdı. Zaten 2 aydır nabız yoklanıyor. Bence bir geri dönüş değil bir batışın hikayesini göreceğiz. Bu fiyata kimse almaz, almamalı. 3 Aylık paketi sadece online oyun oynayanlar için tavsiye ederim ama online oyunlar sürekli oynanan oyunlardır. 3 ay sefasını sürüp sonra 10 FPS PC'ne dönmek çok koyar. Çünkü 3 aylık paket yenilenmiyor ve lansman özel paket.
Muhtemelen kalıcı olmaz.

Kısacası Avrupa'dan hala fiyatına değen bir hizmet. Aylık üyelikte açıldı. Gidip alın oradan.
 
Bir yerden para kazanmaları lazım. Çünkü malum Türkiye internet altyapısında bu hizmete herkesin ulaşabileceğini zannetmiyorum. Alan insanlarla dengelemeleri lazım. Ek olarak bence.
Bu bildiğiniz insanları sömürmektir. Bunun kabul edilebilir tarafı yok. Yurt dışında 35 TL olduğunu hatırlatırım.
 
Herkese inat net satın alacaklar. Bu fiyatlandırma halinde bile ben satın alabilirim ama sırf tepki olsun diye almayacağım. Rezalet bir fiyat olmuş. Kimse almamalı.
 

Geri
Yukarı