3 ayda LGS'de 671 puan alınır mı?

Herkese merhabalar, biliyorsunuz ki LGS'ye 3 ay kaldı ve benim puanım çalışmama rağmen 330 340 civarında. İstediğim okul 671 ile almış geçen sene. Bu 3 ayda verimli çalışırsam kazanır mıyım? Önerinizi almak istedim.

Sanırsam arkadaş puan olarak değil de sıralama anlamında sormuş.

Yanlış yazdım hocam yüzdelik dilim olarak söyledim 6.71
İyi de sizin hesaplamınza göre siz %3'lik dilimdesiniz o da 6.71'den daha iyi :d puan ile dilim karşılaştırması yapamazsınız.

İyi de sizin hesaplamınza göre siz %3'lik dilimdesiniz o da 6.71'den daha iyi :d puan ile.

İyi de sizin hesaplamınza göre siz %3'lik dilimdesiniz o da 6.71'den daha iyi :d puan ile dilim karşılaştırması yapamazsınız.

Hocam o zaman lisenin puanını söyleyeyim 2020 de 406 istemiş.
 
Günde 15 saat ders çalışma olayları yalan direk arkadaş. Kesin konuşmak istemem ama insan doğasına aykırı bir kere. Zaten 9 saatten sonra beyni hamur gibi oluyordur ve sonraki çalışması da verimli olmaz. O verimli geçtiğini falan sanar kendi mutlu hisseder ama öyle olmaz yani. En azından 12 saate falan aralarda mola vererek çalışmaya tamamım da 15 saat biraz sallamasyon gibi. Onun haricinde 2020'de bir anket yapılmıştı ve YKS'de ilk 10 bine girenler günlük ortalama çalışma saati yanlış olmasın ama 9 saat idi diye hatırlıyorum.
Ben geçen sene LGS’ye girdim son ay günde 10 12 saat çalışıyordum. Ne kadar verimli olur ki dersen zaten çalışmasam da ne yapsam keyif vermiyordu. Şu anda istediğim okuldayım yani istiyorsan çalışacaksın.
 

Geri
Yukarı