Çözüldü "DRIVER_POWER_STATE_FAILURE" Mavi Ekran Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Enetekno

Decapat
Katılım
3 Eylül 2020
Mesajlar
51
Çözümler
1
Merhaba ben ne zaman Netflix'e girsem özellikle uygulamasını indirip izlemeye çalıştığımda hep mavi ekran hatası alıyorum. birkaç kez tarayıcıdan da denediğimde de aldım. Bazen almasam bile ekran kitleniyor yeniden başlatıyor ya da kitlenip tekrar kendine geliyor sürekli. Bazen ise mavi ekran hatası alıyorum.
Technopat'in "DRIVER_STATE_FAILURE" hatası ile alakalı videosunu izledim ona göre bir ilerleme kaydettim ve hatanın şu iki sürücüde olduğunu buldum o video rehberliğinde.

1614197187062.png


Aldığım 5 mavi ekran hatasının 4'ünde de aynı sonucu buldum fakat bu sürücüleri nasıl sileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
SİSTEM:ACER AN515-44 AMD RYZEN5 8GB RAM 256GB SSD GTX1650Ti
 
Son düzenleme:
Hayır. Bir sonraki mavi ekran verene kadar.


O tür bir durum olsa ona göre test isterdik.
Merhaba ben hiç mavi ekran almadım son olduğundan beri.Dediğiniz usb yerini kullanmadım ve hiç netflixe girmedim fakat az önce vodofone tv üzerinden canlı maç izlerken ekran bir anda siyah oldu sonra oturum açma ekranı geldi şifreyi girip açtığımda kaldığı yerden devam etti pc.Bu neden olmuş olabilir acaba bir sorun mudur size sormak istedim moralimi bozdu tekrar böyle olması yine
 
Vodafone TV üzerinden canlı maç izlerken ekran bir anda siyah oldu sonra oturum açma ekranı geldi şifreyi girip açtığımda kaldığı yerden devam etti PC. Bu neden olmuş olabilir acaba bir sorun mudur size sormak istedim moralimi bozdu
Anormal. Login ekranı geldiyse siyah olup uykuya geçmiş olabilir. Güç ayarlarından profillerini varsayılan yapıp Dengeli kısımda ekran kapanma sürelerini kontrol edin. Sınırsız yapabilirsiniz ehpsini.
 
Anormal. Login ekranı geldiyse siyah olup uykuya geçmiş olabilir. Güç ayarlarından profillerini varsayılan yapıp Dengeli kısımda ekran kapanma sürelerini kontrol edin. Sınırsız yapabilirsiniz ehpsini.
2 ve 3 saat imiş.Hepsini süresiz yaptım.Evet uykuya geçmiş gibi idi fakat anlayamadım tam bende video izlerken olması normal geldi.Daha çnce de video izlerken oluyordu fakat o zaman ekran kitlenip bilgisayar yeniden başlıyordu.Bir daha olmaz inşallah şarjda değildi ve yüzde 20 şarjım kalmıştı ondan olmuş olabilir diye düşündüm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı