Xbox kalitesizliği

Sizin yaşadığınız bir olay kalitesiz olarak algılanamaz. Ona bakarsak PS4'un mat-parlak kasası yani fat dandik ve kalitesiz. PS4 kolu bozulunca dandik. Her bozulan şeye kalitesiz mi diyorsunuz?

Hayır hocam tabii ki ben size bana yapılan kalitesizliği attım teknoloji şans işidir.
Mağazadan almadınız mı sonuça hocam?

Hayır hocam Xbox'ın resmi distribütöründen aldım.
 
Evet hocam. Xbox One kolları çok kaliteli değil. Elimde 3 adet orijinal kol var ve hepsi tamir gördü. Horipad Pro Xbox One kolu alarak kurtuldum. Kablolu ama gerçekten kaliteli bir kol. Tavsiye ediyorum fakat hiç kimse almıyor ve inanmıyor. Xbox One kolunun RB-LB butonları tam bir fiyasko. İçindeki switch veya basan tırnaklar arıza yapıyor. Analoglar da iyi değil. Bence parasını hak etmiyor. Kolları tamir eden usta ilk nesil kolun S kolundan daha sağlam olduğunu söyledi. Daha uzun süre kullananlar da var. Fakat araştırma yaparsanız, ne kadar arıza verdiğini görürsünüz. Bazıları da saklıyor. İkinci el alınan kollar büyük ihtimalle tamir görmüştür.
 
Evet hocam. Xbox One kolları çok kaliteli değil. Elimde 3 adet orijinal kol var ve hepsi tamir gördü. Horipad Pro Xbox One kolu alarak kurtuldum. Kablolu ama gerçekten kaliteli bir kol. Tavsiye ediyorum fakat hiç kimse almıyor ve inanmıyor. Xbox One kolunun rb-lb butonları tam bir fiyasko. İçindeki Switch veya basan tırnaklar arıza yapıyor. Analoglar da iyi değil. Bence parasını hak etmiyor. Kolları tamir eden usta ilk nesil kolun s kolundan daha sağlam olduğunu söyledi. Daha uzun süre kullananlar da var. Fakat araştırma yaparsanız, ne kadar arıza verdiğini görürsünüz. Bazıları da saklıyor. İkinci el alınan kollar büyük ihtimalle tamir görmüştür.

Ah o rb tuşundan ne çektim anlatamam.
 
Elimde olan kolların resmini atayım. Haricinde Xbox 360, PS4 de kullandım. MSI GC 20 kolum da vardı. Yeğenim elimden aldı. Xbox One kolu herkesin bildiği gibi en kaliteli kol falan değil. Herkes inansa bile ben inanmam.
Screenshot_20210214-182906.png
 
Elimde olan kolların resmini atayım. Haricinde Xbox 360, PS4 de kullandım. MSI GC 20 kolum da vardı. Yeğenim elimden aldı. Xbox One kolu herkesin bildiği gibi en kaliteli kol falan değil. Herkes inansa bile ben inanmam.
Eki Görüntüle 908563

Xbox 360 kolu vs One yapsalar 360 derim kuzenimde var 12 yıldır tek bir sorun yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı