Ekran kartları stoklara ne zaman gelir?

oyuncuberke

Hectopat
Katılım
6 Mart 2021
Mesajlar
97
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bütün sistem hazır ama ekran kartı dışında. Ekran kartları eskisi gibi ne zaman stoklara gelir ve fiyatları ne kadar düşer? Vatan'dan MSI GTX 1660 Ventus XS alayım diyorum ama ben aldıktan sonra kesin stoklar yenilenir ve fiyatlar düşer 😀
 
Hocam biraz daha açar mısınız?
Ethereum ERC20 ağında inanılmaz bir transfer ücreti var. 100 dolar para yollamak istediğinizde bunun neredeyse yarısı komisyon ücreti bile olabiliyor. Komisyon ücreti son zamanlarda düşse de inanılmaz fazla. Buna çözüm olması için Ethereum 2.0 çıkartılıyor. Bu da madenciliği sonlandırıyor. Biliyoruz ki ekran kartlarının fiyatının yüksek olmasının asıl sebebi kripto para madenciliği. ETH madenciliği dışında da madencilik seçenekleri olsa da ciddi oranda etkileyecek bir durum. Yaz sonuna, en geç yıl sonuna kadar fiyatların düzelmesini bekliyorum.
 
Ethereum erc20 ağında inanılmaz bir transfer ücreti var. 100 dolar para yollamak istediğinizde bunun neredeyse yarısı komisyon ücreti bile olabiliyor. Komisyon ücreti son zamanlarda düşse de inanılmaz fazla. Buna çözüm olması için Ethereum 2.0 çıkartılıyor. Bu da madenciliği sonlandırıyor. Biliyoruz ki ekran kartlarının fiyatının yüksek olmasının asıl sebebi kripto para madenciliği. ETH madenciliği dışında da madencilik seçenekleri olsa da ciddi oranda etkileyecek bir durum. Yaz sonuna, en geç yıl sonuna kadar fiyatların düzelmesini bekliyorum.

Umarım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı