Civilization 6 oynamak zor mu?

Pencil

Centipat
Katılım
15 Ekim 2020
Mesajlar
168
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hayatımda hiç bu tarz strateji oyunu oynamadım. Son zamanlarda ilgimi çekti ve başlamak istiyorum. Tavsiyeniz var mı?
 
Strateji oyunlarını severim özelliklede Age of Empires serisini ama civizilation a hiç alışamadım çok garip geliyor. Oyundan erken sıkılabilirsin.
 
Sanki gerçek devlet yönetiyoruz bir oyunda ilk defa bu kadar zorlanmışımdır.
Civilization gerçek gibi bir nevi. Gerekli şeyleri zamanında ve uygun şekilde yapmazsanız ki mesela eğitime önem vermez de geç kalırsanız, diğer uygarlıklar hızlıca gelişip sizi direk eziyorlar. Ya da tarıma önem vermezseniz insanların evsizlikten ve food ihtiyacından dolayı şehirler gelişmiyor, üretim duruyor. Çok detaylı bir oyun gerçekten. Bu oyunu iyi bilen birisi gerçek dünyada da ülkelerin durumları hakkında analiz yapabilir. Ben Civilization 3 'den beri oynuyorum tüm seriyi. Hala da oynarım ara ara sıkıldıkça. Her seferinde farklı ırk alıyorum test etmek için. Temel konularda dirayetli giderseniz her ırk gelişiyor. (Eğitim, Tarım, Kültür, Sanat...)
 
Son düzenleme:
Civilization gerçek gibi bir nevi. Gerekli şeyleri zamanında ve uygun şekilde yapmazsanız ki mesela eğitime önem vermez de geç kalırsanız, diğer uygarlıklar hızlıca gelişip sizi direk eziyorlar. Ya da tarıma önem vermezseniz insanların evsizlikten ve food ihtiyacından dolayı şehirler gelişmiyor, üretim duruyor. Çok detaylı bir oyun gerçekten. Bu oyunu iyi bilen birisi gerçek dünyada da ülkelerin durumları hakkında analiz yapabilir. Ben Civilization 3'den beri oynuyorum tüm seriyi. Hala da oynarım ara ara sıkıldıkça. Her seferinde farklı ırk alıyorum test etmek için. Temel konularda dirayetli giderseniz her ırk gelişiyor. (Eğitim, Tarım, Kültür, Sanat...)

CIV5 mi iyi CIV6 mı ve Lenovo Ideapad 310 ile oyun kastı ekranlar yavaş açıldı bunu nasıl aşabilirim?
 
CIV5 mi iyi CIV6 mı ve Lenovo Ideapad 310 ile oyun kastı ekranlar yavaş açıldı bunu nasıl aşabilirim?

Civilization 6 daha geniş kapsamlı, bence daha iyi. Sistem gereksinimleri hakkında çok bilgim yok. Ekran kartınız ve Ram kapasiteniz nedir, bir kontrol edin olmadı. Muhtemelen ekran kartı yetmiyordur.
 
Civilization 6 daha geniş kapsamlı, bence daha iyi. Sistem gereksinimleri hakkında çok bilgim yok. Ekran kartınız ve RAM kapasiteniz nedir, bir kontrol edin olmadı. Muhtemelen ekran kartı yetmiyordur.

Ekran kartım giriş segmentinden laptop 920MX sizce kaldırmaması normal mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı