CS:GO'da 250-300 TL'ye ne alınır?

Arkadaşlar, belirttiğim bütçe kadar skin alabilirim. Önerilerinizi bekliyorum. Lütfen oyun al demeyin.

Öncelikle favori silahlarını belirlemeni öneririm hiç oynamadığın bir silaha gereksiz skin almak mantıklı değil ben AWP, famas, ak, P90, deagle oynadığım için bu skinlere önem verirdim bir ak ye kartel AWP ye hezeyan gibi çok aşırı pahalı olmayan 40 50 lira civarında skinleri alır daha az kullandığım ama yine de arada elime geçen silahlara 10 15 liraya harika skinler var örnek olarak aug aristokrat veya M4A1 Nitro düşük ama hoş oluyor kalan parala da kasar açar belki 100 yıllık şansımla bıçak çıkarırdım ama tüm paranı kqsaya yatırsan da çol yüksek ihtimalle baş çıkacaktır haberin olsun ben böyle yapardım mantıklı gelirse söylediklerim skin önerileri de yapabilirim.
 
Oyunda skinlere zamanında iyi miktar para yatırmış birisi olarak yatırmayın derim.

Yine de yatıracaksanız şöyle yapın:
Kendinize masraf önceliği koyun. AK47, M4, AWP ve USP en pahalı skinler olacak. Onun dışındaki hepsine belli miktar bütçe koyup o bütçede bakın. Benim envanter öyle mesela, örnek olarak koyayım: Steam Community :: Dapplication :: Item Inventory
Bir de birkaç benden not:
AK47'de maalesef 100 tl altı çok güzel bir skin yok, stat trak isterseniz elite build veya uncharted alın, stat trak'a gerek yok derseniz hayalet bozguncu veya yarış faresi bakın.
M4A1-S skinleri her zaman A4'ten daha ucuz oluyor. Fakat piyasası çok değişiyor. Neo-noir 64-80 tl arası değişti son ayda.
USP-S'te Cyrex veya cortex alın, azı veya fazlasına ihtiyaç yok.
AWP'de ölüm ve hezeyan cidden f/p, fakat hezeyan az aşınmıştan kötü durumda olunca güzel görünmüyor.
FAMAS, Galil, tüm SMG'ler, AUG, SG, SSG skinleri ucuz, hepsine stat trak'lı alsanız 30 tl altı tutar.
P2000 skinleri USP'den ucuz olur, ama USP skinleri orta bütçede P2000'den daha güzel olur.
 
Baştan not bağımlı ya da bağımlıya meyilliler için yazdım günde 1 2 saat zevk için oynayana değil.
Kusura bakmayın ben de aşağılamak için veya başka nedenlerle yazmıyorum oyunda ilerledikçe sizle aynı seviyede rakipler geliyor ve belli bir noktadan sonra gelişiminiz doğal olarak kısıtlanıyor (laliga da 20 tane Real Madrid var gibi düşünün) ama siz ufacık bir ilerleme için ve onun verdiği haz için günlerinizi enerjisinizi ve paranızı bu uyuşturucudan farksız olan oyun adı altında legal dolandırıcılığa kaptırıyorsunuz, hatta belli bir noktadan sonra oyuncuları aynı seviyede de oynadığından üstünlüğü skin gibi adamların dalga geçe geçe stajyer mikro yazılımcılardan birkaç dolara mal ettiği şeyler de arıyorsunuz ve bu olayın sonu yok zaten bu tür oyun oynuyanlar sigara içki gibi başka sağlık ve cüzdan düşmanı şeylere de çok açık olması düşündürücü keşke insanlar kendilerini böyle ucuza bırakmasa.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı