0.2 ms fare önerisi

Ergonomisi çok iyi, sadece kablosu düz plastik ve Skatez'leri biraz kötü. Lk Switch'leri var, istediğiniz gibi 0.2 ms.

Teşekkürler galiba bunu alacağım fakat bundan daha düşük mslı mouseler var mı merak ettim ve aradaki farkı anlamak mümkün mü?
 
Teşekkürler galiba bunu alacağım fakat bundan daha düşük ms'lı mouseler var mı merak ettim ve aradaki farkı anlamak mümkün mü?

Hocam siz Flash falan değilsiniz, farkı anlamazsınız. Bu arada Elinizin uzunluğu nedir? Belki uymayabilir, emin olalım. Gerçi her türlü uyar, AFC sistemi ile her el yapısına oturabiliyor.
 
Hocam gecikmesi düşük olunca daha iyi performans alacağınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Olay mouseda değil monitör gecikmesinde bitiyor.
O bütçeye şunları öneririm:




 
O bütçeye şu an Omen Recorder var Hepsiburada'da 259 TL.
 
Rtings adlı sitede (referans alınır mı bilmiyorum ancak genel olarak buradan kaynak veriyorlar) en düşük tıklama gecikmesine sahip mouseler 4 ms'den başlıyor. Gecikmesi düşük olanlar da çoğunlukla Razer marka. Benim önceliğim de kablosuz olması ve kayganlığının yüksek olması. Tabi mouse pad ya çok iyi olacak ya da hard versiyon diye satılan sert yüzeyliler olacak bence.
 
Nlamazsınız. Bu arada elinizin uzunluğu nedir? Belki uymayabilir, emin olalım. Gerçi her türlü uyar, afc sistemi ile her el yapısına oturabiliyor.

Her şey için teşekkürler bu iki mouse arasında kaldım sizce hangisini almalıyım
 
Her şey için teşekkürler bu iki mouse arasında kaldım sizce hangisini almalıyım
Omen
 
Her şey için teşekkürler bu iki mouse arasında kaldım sizce hangisini almalıyım
Tabii ki'de Omen hocam, Omen'ın sensörü çok daha iyi, ergonomik tasarım olarak da ben daha güzel buluyorum. Ama Bloody'ninde şöyle güzel bir özelliği var 2000 Hz Polling Rate'i var, yani aradaki farkı çok hisseder misiniz bilmiyorum lakin ben Omen alırdım.

Ayrıca 2000 Hz'in gerçek olmadığını, bir fark yaratmayacağını söyleyenler vardı internette. Ben her türlü Omen'ı tercih ederdim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı