0.25 upload ile sohbet yayını açılır mı?

CSelo53

Hectopat
Merhaba başlıkta gördüğünüz gibi 0.25 upload ile sohbet yayını yapılır mı? Bu uploadla ne oyun yayını, ne de güzel bir sohbet yayını çekemeyeceğimi biliyorum. 0.25 upload ile ayarlar en kötüde sohbet yayını açabilir miyim? Açabilirsem de kaç bitrate girmem gerekir?

Merhaba başlıkta gördüğünüz gibi 0.25 upload ile sohbet yayını yapılır mı? Bu uploadla ne oyun yayını, ne de güzel bir sohbet yayını çekemeyeceğimi biliyorum. 0.25 upload ile ayarlar en kötüde sohbet yayını açabilir miyim? Açabilirsem de kaç bitrate girmem gerekir?

Açamazsın.

Çok üzülerek söylüyorum 0.25'in diğer cihazlar tarafından da bölüşüldüğünü düşünürsek gerçekten imkansız denilebilecek seviye de. İnternet altyapısı konusunda yine belli ediyoruz kendimizi nasıl gelişemediğimizi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı