Çözüldü 0.5 ms 165 HZ vs 4 ms 240 HZ

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Attığınız model olan ASUS VG248QG kullanıyorum, memnunum. Akıcılığı gayet tatminkar, ayrıca 165-240 arası fark yok denecek kadar az. (60-75Hz farkına göre daha da az) O yüzden 165Hz 0.5Ms tavsiye ederim.
Ya herkes yok 240 FPS alamazsın yeni çıkan oyunlarda yok şöyle yok böyle demiş. Sizene kardeşim. Adam oynayacağı oyunları belirtmiş mi de kafana göre öyle bir yorum yapıyorsun? Adam belki CS:GO oynayacak PUBG oynayacak ne biliyorsun? 240Hz her türlü daha iyidir hocam. O ms farkını anlayacağını sanmıyorum ama 144 ile 240Hz farkını kör olsa anlar.
 
Kardeşim o oyunları oynasaydı söylerdi. Üstelik 0.5 ms daha iyi. Eğer öyle ekran kartı alıyorsan neden düşük grafiklerle oynarsın ki? Oynayacaksan başka ekran kartı al yani. Ondan 165 Hz daha iyi.
Çok saçma bir yorum. Sırf düşük sistem isteyen FPS oyunları oynuyorum diye düşük ekran kartı mı alayım? Sanki bu adam hiç mi yüksek sistem isteyen oyunlar oynamıcak? Eğer ağırlıklı olarak düşük sistem isteyen oyunlar oynuyorsa neden 240Hz yerine 160Hz alsın? Saçmalığın daniskası.
 
Çok saçma bir yorum. Sırf düşük sistem isteyen FPS oyunları oynuyorum diye düşük ekran kartı mı alayım? Sanki bu adam hiç mi yüksek sistem isteyen oyunlar oynamayacak? Eğer ağırlıklı olarak düşük sistem isteyen oyunlar oynuyorsa neden 240Hz yerine 160Hz alsın? Saçmalığın daniskası.

Yahu anlamıyor musun? Ekran kartı yüksek, o yüzden Ultra-High ayarlarda oynayacak. 2080 Ti değil bu. 240 Hz gereksiz. Sadece e-spor oyunlarda ile yarıyor. Hikayeli oyunlarda 240 FPS ne yapacak?
 
Yahu anlamıyor musun? Ekran kartı yüksek, o yüzden Ultra-High ayarlarda oynayacak. 2080 Ti değil bu. 240 Hz gereksiz. Sadece e-spor oyunlarda ile yarıyor. Hikayeli oyunlarda 240 FPS ne yapacak?
Hocam tam tersi değil mi rekabetçi oyunlarda hangi oyun olduğuna bağlı olarak 200fps üstü sunacaktır 200fps bile alsa o farkı hisseder ama monitör gecikmesinin bunun kadar fark yaratacağını düşünmüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı