Çözüldü 0.5 ms 165 HZ vs 4 ms 240 HZ

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Attığınız model olan ASUS VG248QG kullanıyorum, memnunum. Akıcılığı gayet tatminkar, ayrıca 165-240 arası fark yok denecek kadar az. (60-75Hz farkına göre daha da az) O yüzden 165Hz 0.5Ms tavsiye ederim.
Hocam tam tersi değil mi rekabetçi oyunlarda hangi oyun olduğuna bağlı olarak 200fps üstü sunacaktır 200fps bile alsa o farkı hisseder ama monitör gecikmesinin bunun kadar fark yaratacağını düşünmüyorum.
İyide yani sırf rekabetçi oyunlar için 240 hz monitör mü alacak? Üstelik 0.5 ms çok büyük bir avantaj sağlayacaktır

Hocam tam tersi değil mi rekabetçi oyunlarda hangi oyun olduğuna bağlı olarak 200fps üstü sunacaktır 200fps bile alsa o farkı hisseder ama monitör gecikmesinin bunun kadar fark yaratacağını düşünmüyorum.
Anlamıyor işte... Ne kadar analtsan boş bunun gibilere.
İyide yani sırf rekabetçi oyunlar için 240 hz monitör mü alacak? Üstelik 0.5 ms çok büyük bir avantaj sağlayacaktır
Ne sırf rekabetçi oyunları dalga mı geçiyosun sen? Hikayeli oyunlarda 0.5ms ne fark yaratıcak sen anlama engellimisin? FPS oyunlarında 240Hz'in tadını çıkarır hikayeli oyunlarda zaten ms'in önemi yok bu kadar basit. 160Hz almasının hiçbir manası yok.

Merhaba ben yeni bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum ama bu iki monitör arasında kaldım. Sizce 4 ms çok fark eder mi? Şu anda kullandığım monitör laptop ekranı ve 17 ms.ASUS 24SAMSUNG 27

Sistemini yazarsan hangisini alacağını daha iyi bir şekilde söyleyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamıyor işte... Ne kadar analtsan boş bunun gibilere.

Ne sırf rekabetçi oyunları dalga mı geçiyorsun sen? Hikayeli oyunlarda 0.5ms ne fark yaratıcak sen anlama engelli misin? FPS oyunlarında 240Hz'in tadını çıkarır hikayeli oyunlarda zaten Ms'in önemi yok bu kadar basit. 160Hz almasının hiçbir manası yok.

Önce benim hakkımda düzgün konuş, burada fikir belirtiyoruz geliyorsun laf atıyorsun. Konuları bilip bilmeden cevap yazıyorsunuz. 240 Hz gereksiz, 4 ms çok fazla diyorum anlamıyor musun?

Önce benim hakkımda düzgün konuş, burada fikir belirtiyoruz geliyorsun laf atıyorsun. Konuları bilip bilmeden cevap yazıyorsunuz. 240 Hz gereksiz, 4 ms çok fazla diyorum anlamıyor musun?
240Hz gereksiz diyen bir insanla tartışmaya girmem bile saçma.

Bütçenize uygun TN panel ürünler var bütçe biraz artarsa diğer panelli modeller de alınabilir.

Son düzenleme:
Bütçenize uygun TN panel ürünler var bütçe biraz artarsa diğer panelli modeller de alınabilir.

3000 TL ye çıkarsam VA veya IPS panelli bir monitör bulabilir miyim?

Hocam 3000 değil 3500TL'ye kadar VA panel bulamadım sizin dediğiniz Samsung dışında muhtemelen 240hz olduğu için TN panel koyuyorlar çünkü sadece oyun mantığı ile gidiyorlar büyük ihtimal.Samsung 4ms 240hz alın hem VA panel hem fiyatı da daha uygun.Emin olun ips monitörler var 1ms(mprt)yazıyorlar ama gecikme 10mslere kadar çıkıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı