0-50 TL Oyuncu Mouse Önerileri

arkadaşım kullanıyo memnun ama o mouse pad ile birlikte 60 tl almış media markta indirimdeyken makrosu var.

Dosya Ekleri

• IMG_1290.PNG
    IMG_1290.PNG
    56,9 KB · Görüntüleme: 163
@tahakose Hayir, ben de Everest SGM-X7 kullaniyorum. Kesinliklr kaliteli bir fare degil ve onermiyorum. Ayrica makrosu da yok diye biliyorum.

Bakin, Everest ve Frisby gibi kaliteden yoksun, sus ve gosteris markalardan uzak durun. Isi bilmeyen kisiler arasinda "Everest geyming" diye onerilen bu markayi alacagima cakma 10 TL fare kullanirim.

Everest ürünlerini almaktansa hiç almayın daha iyidir. Parayı çöpe atmış oluyorsunuz. Adamların sadece bir şeye önem veriyorlar oda görünüş. Bakıyorsun fareye çok iyi duruyor görünüş falan on numara o fiyata göre ama hiçbir şekilde memnun kalmazsın. Bir kaç ay sonrada zaten bozulur gider. @FantastikTürk 'ün dediği gibi Everest Gaming yazısına bakma 10₺ fare al en azından para cebinde kalır.
Biraz daha biriktirip G300s öneririm. Yine söylüyorum, Logitech ürünlerini çok seviyorum şuana kadar bir sorun yaşamadım. Kaç kere yere fırlattığım oldu üzerine yumruk attığım oldu dahada duruyor kamerası. Aynı şekilde F310 gamepad. Kaç kere yere düştü bir şey olmadı. G300s kullanıyorum oda aynı şekilde. Şuan için G300s öneririm. Fiyatıda 90₺ civarlarında.

@tahakose Hayir, ben de Everest SGM-X7 kullaniyorum. Kesinliklr kaliteli bir fare degil ve onermiyorum. Ayrica makrosu da yok diye biliyorum.

Bakin, Everest ve Frisby gibi kaliteden yoksun, sus ve gosteris markalardan uzak durun. Isi bilmeyen kisiler arasinda "Everest geyming" diye onerilen bu markayi alacagima cakma 10 TL fare kullanirim.
Aynen makrolu yazmış ama makrosu yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı