0 alınan motor çalışmıyor

disco elysium

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben daha 1 hafta olmadı bajaj N250 aldım ve ev adresime nakliye ile getirttim. Apartman içine koyarken da çok kısa mesafe getiren kişi sürdü hatta. Daha bugün benzin alıp motorumu ilk defa sürecekken marş almadığını fark ettim ve arıza ışıkları yanıyor. Motorun altına baktığımda zeminde açık sarı renginde sıvı var. Yarın bayiyi arayacağım fakat bu gibi durumlarda ne yapılmalı? Bundan 1 gün önce sorunsuz geldiğine dair tarafıma onay vermiştim.

Ek olarak motorun altında şurada ufak sıvılar var. Çok acemiyim henüz

Video: Videosunu yükledim,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• IMG_8041.jpeg
    IMG_8041.jpeg
    52,3 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Merhaba. Ben daha 1 hafta olmadı bajaj N250 aldım ve ev adresime nakliye ile getirttim. Apartman içine koyarken da çok kısa mesafe getiren kişi sürdü hatta. Daha bugün benzin alıp motorumu ilk defa sürecekken marş almadığını fark ettim ve arıza ışıkları yanıyor. Motorun altına baktığımda zeminde açık sarı renginde sıvı var. Yarın bayiyi arayacağım fakat bu gibi durumlarda ne yapılmalı? Bundan 1 gün önce sorunsuz geldiğine dair tarafıma onay vermiştim.

Açık sarı şey yağ olmasın hocam çok akmışmı. Motorun altına eğil bir bak nereden gelmiş o sıvı.

Açık sarı şey yağ olmasın hocam çok akmışmı. Motorun altına eğil bir bak nereden gelmiş o sıvı.

Çok değildi ama gözüküyordu maalesef fotoğraf çekemeden sildim ama altını güncelledim fotoğraf ile.

Enjektör switchi açık değil mi? Motor açıldıktan sonra "zzzz" tarzı bir ses geliyor mu?
Geliyor evet. Marşa basınca da tık sesi geliyor ama devamı yok. Video atmaya çalışacağım şimdi

Video atabilir misiniz? YouTube'a yükleyip linki buraya paylaşabilirsiniz.
Çok teşekkürler, yükledim.

Son düzenleme:
Geliyor evet. Marşa basınca da tık sesi geliyor ama devamı yok. Video atmaya çalışacağım şimdi.
Sorular biraz basit ama içinde benzin var değil mi? Sıfır bir motorun marş almaması garip. Marş motoru veya sargıda sorun olduğunu sanmam. Çok uzun süre marş basılmadıysa bir sorun olmamalı. Eğer çözülmezse mecbur servise gidecek. Bajaj garantide işi biraz yokuşa süren bir firma, inşallah uğraştırmazlar.

Ya bir sigorta atmış ya da buji gitmiş.

Sorular biraz basit ama içinde benzin var değil mi?
Videodaki çalışmama benzinden dolayı bir çalışmama değil zaten. Marşa basıldığı anda bir anlık elektrik kesiyor motor. Çok yüksek ihtimal sigortadandır diye düşünüyorum. Düşük bir ihtimal de buji ama çok düşük bir ihtimal bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı