Yazdığımda video yoktu. İlk patlama olduktan sonra elektrik kesiyor. Ya sigorta ya bujidir muhtemelen. Su girmiş olabilir.Videodaki çalışmama benzinden dolayı bir çalışmama değil zaten. Marşa basıldığı anda bir anlık elektrik kesiyor motor. Çok yüksek ihtimal sigortadandır diye düşünüyorum. Düşük bir ihtimal de buji ama çok düşük bir ihtimal bu.
Peki bu basit bir hata mı yani daha hiç çalıştıramadım bile motoru düzgünceYazdığımda video yoktu. İlk patlama olduktan sonra elektrik kesiyor. Ya sigorta ya bujidir muhtemelen. Su girmiş olabilir.
Şu an bakamıyorum ama bakınca güncelleyeceğim. Ek olarak bajaj n250 modellerinde kronik bir akü problemi olduğunu ve akıttığını biliyordum ama daha direkt aldığım zaman çalıştıramamak çok garip geldi@wWalsh Akü başlarıyla ilgili bir problem de olabilir tabii.
Seleyi kaldırıp aküye ulaşabiliyorsanız akü başlarını kontrol edebilir misiniz?
Yani akü bitik olsa başta da çalışmazdı ama basit bir sorundur muhtemelen. Sigorta selenin altındaysa kısa devre için bir göz atabilirsiniz. Su veya nem varsa bundan kaynaklanıyor olabilir.Peki bu basit bir hata mı yani daha hiç çalıştıramadım bile motoru düzgünce?
Kontrol edeceğim anladığım kadarıyla çok teşekkür ederim herkese. Normalde de apartmanımın içinde saklıyorum motoru bi hava şartlarında da akü vs zorlanması da olmadı şu 2-3 günYani akü bitik olsa başta da çalışmazdı ama basit bir sorundur muhtemelen. Sigorta selenin altındaysa kısa devre için bir göz atabilirsiniz. Su veya nem varsa bundan kaynaklanıyor olabilir.
Hocam evinizin yakınlarında rampa varsa vurdurmayı bir deneyebilirsiniz. 2. viteste hafif hızlanırken debriyajı bir anda salıp geri sıkın.Kontrol edeceğim anladığım kadarıyla çok teşekkür ederim herkese. Normalde de apartmanımın içinde saklıyorum motoru bi hava şartlarında da akü vs zorlanması da olmadı şu 2-3 gün.
Selam guncelleme olmamis merak ettim acaba cozebildiniz mi?Bugün servise danıştım motorum daha 1km olduğu için ve servis uzak olduğu için hafta içi gelecekleri söylendi. Yine çözemezsem artık aküyü değiştirme talep edeceğim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.