0 Toplama Bilgisayar Takılma Sorunu

gamebooster

Hectopat
Arkadaşlar merhaba forumu uzun bir süredir takip ediyordum üyelik bugüneymiş.

20 gün önce vatan'dan buradaki sistem tavsiyesini dikkate alarak bir bilgisayar topladım. Bilgisayar ilginç bir şekilde ilk geldiğinde masaüstünde bile ara ara takılıyordu. Daha önce defalarca kullandığım windows 7 64bit sürümüyle birçok kez formatladım,driverları ve biosu güncelledim. Artık masaüstünde takılmıyor. Fakat oyunlarda takılma oluyor. kasmıyor fakat klavye tepkisizleşiyor geç tepki veriyor. Mouse takılmıyor. Hayatımda böyle birşeyle ilk kez karşılaşıyorum.

2 kez aldığım yere götürdüm 1. de bios güncellemişler 2.de de oyun yükleyip oynamışlar sorun yok dediler. Dün eve getirdim hakikaten kasmıyordu. Kapatıp açılırken chkdsk yaptı daha sonra oyunlar aynı şekilde takılmaya devam ediyor. Battlefield 4 de yüksek ayarlarda GPU %98 %100 kullanılıyor.

NOT: Disk birleştirme, ccleaner yapıyorum.

Sistem özellikleri:
  • Ana kart: asus h81 plus
  • İşlemci : intel i5 4460
  • Ekran kartı: asus r9 280 direct cu2 top
  • Kasa: cooler master usp 100 700 w
  • Hdd: wd 7200 rpm 1tb
  • Ram: gskıll 2x4 gb

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama dun takılma yoktu bugün ise var. Sanırım chkdsk yüzünden. Siz ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar lütfen bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim. Oyunlarda mouse çalışıyor karakter takılmadan kasmadan ateş ediyor dönüyor fakat klavye geç işliyor takılıyor. Başka bir klavyeyle de denedim sonuç aynı.

Klavye nin komutları geç algılama problemi?
Çözüm-1=Denetim masası>yazıcılar ve diğer donanımlar>klavye buraya girin. (Vista yada Windows 7 kullanıyorsanız başlata klavye yazın.) Donanım sekmesinde özelliklere girin gelen pencere de sürücü sekmesine girin.
Ve kaldır yapın daha sonra sürücüyü güncelleştir yapın.
Başka bir yerden baktım umarım işe yarar.(Tabi doğruysa.)

İlgin için çok teşekkür ederim. Maalesef sorunu formatla çözdüm, bu gibi bir sorunla karşılaşan olursa söylediğin çözüm yardımcı olabilir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı