0212 ve 0850'li numaralar sürekli arıyor

xGusion

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 Amd RX 6750 XT
Arkadaşlar iyi günler. Hergün en az 3 defa 0212 ile veya 0850 ile başlayan numaralar tarafından aranıyorum. Bugün de 2 kere aradılar. Ev interneti taahütünüz bitti, modem göndericez vb. dediler. Karşı çıkınca yüzüme kapattılar. İkinci seferde açıp bağırıp ben kapattım. Engelliyorum engelliyorum başka numaradan arıyorlar. Bunları tamamen engellemenin bir yolu var mı? Nereye şikayet edebilirim?

Arkadaşlar iyi günler. Her gün en az 3 defa 0212 ile veya 0850 ile başlayan numaralar tarafından aranıyorum. Bugün de 2 kere aradılar. Ev interneti taahhüdünüz bitti, modem göndereceğiz vb. dediler. Karşı çıkınca yüzüme kapattılar. İkinci seferde açıp bağırıp ben kapattım. Engelliyorum engelliyorum başka numaradan arıyorlar. Bunları tamamen engellemenin bir yolu var mı? Nereye şikayet edebilirim?

Bıktım ya bunlardan günde en az 5 6 numara engelliyorum 2 kere numara değiştirdim ertesi gün tekrar aradılar bütün bilgilerimiz sağda solda gezdiği için sağ olsunlar kolaylıkla rahatsız edebiliyorlar. Şikayet etmekle uğraşmaya değmez hiçbir şey çıkmaz bir numaraları kapanır diğer numarayla ararlar. Bilmediğin numaraları açma engelle gitsin açıp alo demen onların işine geliyor senin gerçek biri olduğunu anlayıp numaranı aktif numara kategorisine alıyor ve daha çok taciz ediyorlar.

Haklısınız. Sanırım tek çözüm yolu numara değiştirmek. Yine de şikayet açtım. Sanmıyorum ama belki bir işe yarar.

Benide sürekli arıyorlar, açıp 1 e basıyorum sonra bağlanıyor. Küfür ediyorum o numara bir daha aramıyor. Sonra başkası aradı yine açtım. Dedim ki arkadaşım nerden buluyorsunuz numaramı sürekli dedim, kadın çöpten buluyoruz dedi :D Bende sizi o çöpün yanında bekliyorum dedim kapattı tekrar aramadı :D

iOS için spamblocker uygulamasını indirin benim işimi görüyor. O ticari elektronik linki hiç bir işe yaramaz onlar regüle edilen şirketler için izin merkezi, sizi arayanlar dolandırıcı ve spamcı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı