05488532781 numarası dolandırıcıdır

Size bir link ve anlamını hala çözemediğim bir metin yolluyorlar. Metin şu şekil:
Degerli uye, yeni hesap: Ford523, sifre: fdgood458, cari bakiye: 4,791,818U.S.D.T, ltfn bu bilgiyi kimseyle paylasmayin.
Küçük ve büyük yaşlı aile üyelerinizi uyarın. Genelde bu tür tuzaklara o yaş aralığı düşüyor.
Aynı mesaj banada geldi konusuda açıldı zaten.

Size bir link ve anlamını hala çözemediğim bir metin yolluyorlar. Metin şu şekil:
degerli uye, yeni hesap: Ford523, sifre: Fdgood458, cari bakiye: 4, 791, 818u. S. D. T, ltfn bu bilgiyi kimseyle paylasmayin.
Küçük ve büyük yaşlı aile üyelerinizi uyarın. Genelde bu tür tuzaklara o yaş aralığı düşüyor.

Bana da geldi ama daha değişik kimsin yazıp engelledim ayrıca bunlar numaralarımızı nasıl buluyorlar?

Bana da geldi ama daha değişik kimsin yazıp engelledim ayrıca bunlar numaralarımızı nasıl buluyorlar?
Sizce numara bulmak zor mu hocam 😃 2015 Mernis data da bütün AKP'ye oy verenlerin tc numaralarına kadar her şeyi var. Ve internette bu data ücretsiz şekilde dolaşıyor. Neyse konuyu çok saptırmadan daha fazla bilgi vermeyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı