selimtti
Decipat
Bende dolandırıcı mesaja ltfn yazdı sandım. Ü ve e'yi siz kaldırmışsınızBak şimdi dolandırıcıyı öldür hakkını ver. Forumda konularda lütfen kelimesi yasak diye öyle yazdım 👁👁
Bende dolandırıcı mesaja ltfn yazdı sandım. Ü ve e'yi siz kaldırmışsınızBak şimdi dolandırıcıyı öldür hakkını ver. Forumda konularda lütfen kelimesi yasak diye öyle yazdım 👁👁
Diyelim linke tıkladık ne olacak? Bana da geldi tıklamadım merak ettim.
"hesabI"Geçende de kendini Hepsiburada işe alım müdürü diye tanıtan bir bot vardı.
Ondan sizin attığınız tarzı mesaj gelmişti 14 temmuzda.
Eki Görüntüle 1474082
Aynı mesaj banada geldi konusuda açıldı zaten.Size bir link ve anlamını hala çözemediğim bir metin yolluyorlar. Metin şu şekil:
Degerli uye, yeni hesap: Ford523, sifre: fdgood458, cari bakiye: 4,791,818U.S.D.T, ltfn bu bilgiyi kimseyle paylasmayin.
Küçük ve büyük yaşlı aile üyelerinizi uyarın. Genelde bu tür tuzaklara o yaş aralığı düşüyor.
Göremedim hocam. Link atın rapor edeyim taşınsın konu.Aynı mesaj banada geldi konusuda açıldı zaten.
Size bir link ve anlamını hala çözemediğim bir metin yolluyorlar. Metin şu şekil:
degerli uye, yeni hesap: Ford523, sifre: Fdgood458, cari bakiye: 4, 791, 818u. S. D. T, ltfn bu bilgiyi kimseyle paylasmayin.
Küçük ve büyük yaşlı aile üyelerinizi uyarın. Genelde bu tür tuzaklara o yaş aralığı düşüyor.
Bana da geldi ama daha değişik kimsin yazıp engelledim ayrıca bunlar numaralarımızı nasıl buluyorlar?
Sizce numara bulmak zor mu hocamBana da geldi ama daha değişik kimsin yazıp engelledim ayrıca bunlar numaralarımızı nasıl buluyorlar?
Göremedim hocam. Link atın rapor edeyim taşınsın konu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.