0850 484 1257 dolandırıcı numara

0850 484 ile başlayan numaraların hepsi aynı yere ait galiba. Ne zaman 484 numarasından aransam telefonu açar açmaz devlet güvenceli internet diye başlıyor.
 
Aynı numaranın sonu 1347'le biten hali beni de aramıştı. İyi ki açmamışım.
Ben engelledim 1347'yi bu sefer 1328 arıyor.
Bir kere açmadığımda önemli bir görüşmeyi kaçırmıştım. Dolandırıcılar yüzünden gerçek 0850'li numaraları da açmaz olduk. :D
Hocam bunun için en iyisi bankanızla veya hangi kurumla çalışıyorsanız müşteri temsilcisinin irtibat numarasını almak. Böylelikle telefonunuza kaydettiğinizde telefon yönlendirme olduğunu anlayıp bankanın ismini gösterecektir.
 
Bu aramadan gelen hiçbir çağrıya cevap vermeyiniz.
Niyeymiş canım? Ben konuşup eğleniyorum bir güzel.

Geçen ay A2 ehliyetim çıkmış (ölsem almam) onu al diye aradılar. Dedim işim var. 2 gün sonra almazsanız cezai işlem uygulanacak dediler. Dedim biraz tolerans gösterin. Bir süre sonra tekrar aradı. Dedim "ben gelemiyorum, siz gelseniz olmaz mı." Olur dedi. Adres diye Esenyurt meydandaki caminin karşısında atölye var deyince şüphelenmeye başladı. Benimle dalga mı geçiyorsunuz dedi. Dedim IBAN atın ben parayı gönderirim. Sonra kapattı, daha da aramadı.

Bu sabah polis aradı mesela. X kişisini arıyor, dedim ben değilim. Sen kimsin, seni hiç alakadar etmez dedim. Polisim ben az önce başta dedim, duymadın herhalde diyor. Dedim polissen gelir alırsın.
Sabahtan beri bekliyorum, gelen giden yok.
 
kp.PNG
 

Geri
Yukarı