08504809344 numara D-Smart mı?

Crawlu

Centipat
Merhaba bu numara beni aradı TC aldı adres aldı TTNET ya da D-Smart baglıcaklarını soyledıler. İnternette dolandırıcı diye geçiyor. Adları para çıkar mı ya da internet gelir mi?

Merhaba bu numara beni aradı TC aldı adres aldı TTNET ya da D-Smart baglıcaklarını soyledıler. İnternette dolandırıcı diye geçiyor. Adları para çıkar mı ya da internet gelir mi?
Sizin haberiniz yokken adres aldılarsa ve sizde verdiyseniz bu büyük aptallıktır.D smartın müşteri hizmetlerini arayıp sormak iyidir.

TC nizi ve adresinizi söylemeniz yanlış olmuş D-Smart ya da TTNET'i arıyıp görüşün beni de aramışlardı bekletiyorlar falan dolandırıcılar.

Bunlar dolandırıcı arayıp internet bağlatmak istiyorsunuz diyorlar adresinize gelip internet d-smart gibi şeyler bağlıyorlar. Kesinlikle bunlar itibar etmeyin, hiç-bir hizmette almayın. Tarafınıza borç çıkarırlarsa da kabul etmeyin, icra takibi yapamazlarda yaparlarsa da icra dairesine gidip benim böyle bir borcum yoktur diyin hiçbir şey yapamazlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı