TEKNOLOJİPEREST
Hectopat
- Makaleler
- 1
Sorum başlıktaki gibidir. Cevaplarınızı bekliyorum.
İmkanınız varsa hemen AYT Sözel denemesi çözün ve analizini yapın. Ona göre ne kadar sürede biteceği anlaşılır. Soruların %60 gibi bir kısmı mantık ile çözülebiliyor, tabii ki işin içinde süre vs. olduğundan ve ÖSYM'nin Vatikan arşivlerinden çıkma soruları eklendiğinden, ana dilimiz Türkçe ile bile çözemediğimiz oluyor...
11 olmak lise hayatının nimetidir. Fikirlerinde kesin isen rahatlıkla bitirebilirsin. AYT Sözel korkulacak bir şey değil.Hocam şu an 11'im AYT olarak tüm soruları çözmek mümkün müdür?
Tyt olarak da nerdeyse hiçim Türkçe Öğretmenliği istiyorum fakat nasıl çalışacağımı bilmiyorum.11 olmak lise hayatının nimetidir. Fikirlerinde kesin isen rahatlıkla bitirebilirsin. AYT Sözel korkulacak bir şey değil.
Yaşadığın sorunlar, çağın sorunları. 11. Sınıfın yazını çok iyi değerlendirmen gerekiyor. Yaz başladığı gibi tüm derslerden kampa başla ve program oluştur. Oluşturmakta sorun yaşıyorsan rehber hocana danış. Çekinme, onlar bunun için var. Dikkat dağınıklığını toparlamak için sosyal medyadan kurtul, ekran süreni sınırla ve yerine yeni etkinlikler koy. Kitap oku. (Bunlar TYT içindi)Tyt olarak da nerdeyse hiçim Türkçe Öğretmenliği istiyorum fakat nasıl çalışacağımı bilmiyorum.
Uzun süre çalışamıyorum. Çalışma isteği gelmiyor dikkat dağınıklığı da var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.