0'dan matematik nasıl öğrenilir?

antibiyotikw2

Zeptopat
Daha fazla  
11.sınıfa geçeceğim bölümüm EA 9 ve 10.sınıf matematiğini zar zor geçtim ama temelim zayıf ant. Mat. 1-2 çözdüm. Ama 11.sınıf düzeyinde değilim ve geometriye çalışmadım. Tavsiyeleriniz neler, hangi kaynaklar çözülmeli kolay-orta-zor ❓

Son düzenleme:
Üzgünüm ama çok geç treni kaçırmışsın lise 1 olsa hadi neyse.

TYT-AYT matematiği halletmek düzenli çalışan biri için en fazla 6-7 ay sürüyor. Ne kaçırmasından bahsediyorsunuz?

Tavsiyeleriniz neler❓

Mert Hoca, Bıyıklı Matematik, Eyüp B ve Haluk Memili hocaların videolarına göz atın, hangisinin anlatımı aklınıza yatıyorsa onunla devam edin. Kamp kitaplarını alabilirsiniz.

Soru bankası olarak da 345 ile başlayabilirsiniz. Kolay-Orta-Zor her türlü soruyu barındırıyor.

TYT-AYT Matematiğini halletmek düzenli çalışan biri için en fazla 6-7 ay sürüyor. Ne kaçırmasından bahsediyorsunuz?

Mert Hoca, Bıyıklı Matematik, Eyüp B ve Haluk Memili hocaların videolarına göz atın, hangisinin anlatımı aklınıza yatıyorsa onunla devam edin. Kamp kitaplarını alabilirsiniz.

Soru bankası olarak da 345 ile başlayabilirsiniz. Kolay-Orta-Zor her türlü soruyu barındırıyor.
Sağolun hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı