Matematik nasıl öğrenilir?

MEB sınavları kolay oluyor bugün edebiyata girdim ve sadece okuduğunu anlamaydı sorular fakat matematik farklı onda bir şey yapamıyorum bende.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video sadece 2 saat. Tamam biraz uzun ancak not alarak izlesen bile 21.00'a bitirirsin. MEB ortak yazılısı kolay olur. Sonra sıfırdan başlayarak tekrar edebilirsiniz ve bol bol soru çözebilirsiniz. Ancak OBP önemli. Yarın için bu videoyu izlemeni tavsiye ederim. %100 garanti edemem ama inan iyi bir sonuç yaparsınız.

10. Sınıf matematiği en basit matematik aslında. Dersi derste dinlesen bile yine iyi puan alırdın.

Hocam bizzat kardeşim MEB ortak sınavlarına giriyor cidden çok kolay oluyor. Herhangi bir yazılıya kadar Full tekrar izlemesi bile inan 80 alması için yeterli olur. Ancak YKS veya ortak olmayan sınavlar için kesinlikle emek harcaması lazım.

Hocam benim de yarın sınav var 10.sınıfım bende matematik ve fizik yapamıyorum, olmuyor kafam almıyor resmen, küçüklüğümden beri zorluk çekiyorum. Hani arada bir çalışacağım ulan zamanları olur ya, o hissi hep yaşamak istiyorum yapmak istiyorum şu lanet dersi.

Hocam benim de yarın sınav var 10.sınıfım bende matematik ve fizik yapamıyorum, olmuyor kafam almıyor resmen, küçüklüğümden beri zorluk çekiyorum. Hani arada bir çalışacağım ulan zamanları olur ya, o hissi hep yaşamak istiyorum yapmak istiyorum şu lanet dersi.

Bır yerden başlamak lazım. Sınav haftasını atlattıktan sonra ara tatilde eksiklerini göz geçir. Hazır çok konu yokken tekrar yap. Hocalarına anlamadığın konuları veya soruları utanmadan sor. En önemlisi düzenli çalışmak. VIP fizik iyidir.

Bır yerden başlamak lazım. Sınav haftasını atlattıktan sonra ara tatilde eksiklerini göz geçir. Hazır çok konu yokken tekrar yap. Hocalarına anlamadığın konuları veya soruları utanmadan sor. En önemlisi düzenli çalışmak. VIP fizik iyidir.

Temelim de yok bir de sadece permutasyon ve kombinasyon biliyorum.
Nasıl yapacağım bilmiyorum hoca bu hafta önemli ve çok zor konuya geçti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı