0'dan matematik temeli nasıl atılır?

ballisthenos

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, sadece toplama, çıkarma ve az da olsa çarpma işlemi tek biliyorum ve mert hocanın TYT matematik kampına başladım fakat hocayı dinlerken anlamıyorum ve bıyıklı matematik kampına başlamak istiyorum, sizce bıyıklı matematik temel atma kitabını alınır mı veya kitabı bitirdikten sonra temel gerçekten de oturtmuş olur mu?

Arkadaşlar merhaba, sadece toplama, çıkarma ve az da olsa çarpma işlemi tek biliyorum ve mert hocanın TYT matematik kampına başladım fakat hocayı dinlerken anlamıyorum ve bıyıklı matematik kampına başlamak istiyorum, sizce bıyıklı matematik temel atma kitabını alınır mı? Veya kitabı bitirdikten sonra temel gerçekten de oturtmuş olur mu?

O kadar yeniysen onları anlaman zor daha basit olarak aktif matematik alabilirsin

Al.

Arkadaşlar merhaba, sadece toplama, çıkarma ve az da olsa çarpma işlemi tek biliyorum ve mert hocanın TYT matematik kampına başladım fakat hocayı dinlerken anlamıyorum ve bıyıklı matematik kampına başlamak istiyorum, sizce bıyıklı matematik temel atma kitabını alınır mı? Veya kitabı bitirdikten sonra temel gerçekten de oturtmuş olur mu?

Alınır alternatif olarak mert hoca Zero matematik bakabilirsin ama ekstra soru banaksı olarak bence aktif al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı