Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, bu sinir bozucu hatayı alıyorum. Valorant, League Of Legends gibi oyunlara giremiyorum bile, girerken direkt mavi ekran hatası veriyor. Ne yapmalıyım acaba?
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
Dosya.tc, dosya yükleme ve paylaşım platformudur. Her türlü veriyi (dosya, resim, müzik, video vb.) saklayabilir ve paylaşabilirsiniz. Tamamen ücretsiz, üyeliğe gerek yok. Hiçbir limit yok. Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle
Ağ kartı sürücümü nasıl güncellerim? Bir link veya bir tavsiyeniz var mıdır? Bir de Vanguard kalkarsa Valorant da olmaz ama sıkıntı çıkarıyorsa kaldıracağım.
Aygıtların donanım kimliÄi ile aradıÄınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Ãretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliÄi vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.
Aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılarına girdim orada sarı ünlemli olana girdim ve donanım kimliğin de.
PCI\VEN_10EC&DEV_8139&SUBSYS_813910EC&REV_18
Yazıyor ben bulamadım.
Valorant bilgilendirme için teşekkürler.