Windows Sabit Disk Sorunu Algıladı uyarısı aldım. 1 gün sonra Windows Başlatılıyor ekranında takılıp reset atıyordu bilgisayar. Yeniden başlatmayı kapat dedim bu mavi ekranı aldım. Sonra reset attım yine aynı sorun. Anakart, işlemci ve RAM sorunsuz çalışıyor. SSD'ye kurulu sistem. Ama HDD'de kuruluymuş gibi HDD'yi çıkartınca yine açılmıyor.
Sen sonuçları yazınca mesajın birleşecek bana bildirim gelmeyecek. Birleşmesin bildirim gelsin diye yazıyorum bunu. Başka sorun yoksa cevap verme ki sonuçların bildirimi gelsin.
Sen sonuçları yazınca mesajın birleşecek bana bildirim gelmeyecek. Birleşmesin bildirim gelsin diye yazıyorum bunu. Başka sorun yoksa cevap verme ki sonuçların bildirimi gelsin.
İşlemcinin içindeki GPU bozulmuş olabilir mi? Bilgisayarcıya götürdüm bakalım. Çok teknik bilgim olmadığı ve daha önce hiç yapmadığım için götürmek zorunda kaldım.
Sondakini yanlış yazmışım sildim. 3B ile karıştırdım. GPU aklından çıkar bu sorun HDD ve boot kaynaklı.
Dediğim şekilde temiz kurulumla düzgün BIOS ayarıyla düzelir.
Sondakini yanlış yazmışım sildim. 3B ile karıştırdım. GPU aklından çıkar bu sorun HDD ve boot kaynaklı.
Dediğim şekilde temiz kurulumla düzgün BIOS ayarıyla düzelir.
Teşekkürler bilgi ve düzeltmen için. @Murat5038@Unavailableuser Bilgisayarcıyla görüştüm donanımsal bir sorun yok Windows çökmüş temiz kurulum yapıp teslim edeceğim dedi. Aynen dediğiniz gibi boot etmek gerekiyormuş.