0x000000D1 ve 0x0000001E Mavi Ekran

seyitkafkasi

Hectopat
Daha fazla  
Forumda daha önce de bu konuda başliklar açilmiş ama herkesin kendi bilgisayarina göre öneriler verilmiş o yüzden sorunumu çözemedim. Bilgisayarim belirsiz araliklarla kapaniyor bazen ekran takiliyor bazen de mavi ekran veriyor. Bu şimdilik yakalayabildigim 2 mavi ekranin kodlari lütfen ne yapmam gerekiyor yardim edin. Araştirdigim üzere ağ kartlarinda bi problem oldugunu düşünüyorum hata kodlari 0x000000D1 ve 0x0000001E. (Minidump'ın içine baktim dosya yok malesef sadece kodlarini alabildim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
İ5, 4GB RAM,2 GB Nvidia 850M, 500 GB harddisk, 1,70 ghz ,64 Bit ,Windows 7 Ultimate , DELL İnspirion 15 Notebook ... Abi o Pc'lerden birisini çekilişe verin süper olur gerçi çıkmaz ama ginede şansımızı deneyelim

Peki sizin bilgisayarınızın özellikleri neler ?

diger hesapta yorum yapmama engel atilmiş galiba atamadim konuyu açan benim resimlerde gerekli gereksiz herşey var eksik istediginiz bişey varsa ekleyeyim ek olarak az önce 0x000000A hatasi aldim

Kimse yokmu anlayan

Dosya Ekleri

• donanim.PNG
    donanim.PNG
    59,2 KB · Görüntüleme: 98
  • genel bakis.PNG
    genel bakis.PNG
    31,2 KB · Görüntüleme: 87
  • yazilim.PNG
    yazilim.PNG
    51,3 KB · Görüntüleme: 108
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı