0x800704cf hatası nasıl çözülür?

637294

Decapat
Bilgisayarı uyku modundan sonra açtığımda genelde 0x800704cf hatası alıyorum. Daha önce bir şey açık olmamasına rağmen ekranda "bu işlemi gerçekleştirmek için ağ bağlantısı gerekir" yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bilgisayarınızın internete bağlı olduğundan emin olun. Başlangıç olarak modeminizi yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz.

1: Denetim Masası > Ağ ve İnternet > Ağ Bağlantıları yolu ile kullandığınız ağ adaptörünü yeniden başlatmayı deneyin.

2: Aygıt Yöneticisi aracılığıyla, Ağ Bağdaştırıcıları bölümünü genişletip kullandığınız adaptöre sağ tıklayıp sürücüyü güncellemeyi deneyin.

3: Ayarlar > Güncelleme ve Güvenlik > Sorun Giderme > Ek Sorun Gidericiler yolunu izleyin. "İnternet Bağlantıları" veya "Ağ Bağdaştırıcısı" sorun gidericisini çalıştırın ve ekrandaki yönergeleri takip edin.

4: Kullanıyorsanız, VPN ve Proxy'nizi devre dışı bırakmayı deneyin.

Bu dört maddeyi uygulayarak 0x800704cf hatasını çözüme kavuşturabilirsiniz.

Öncelikle bilgisayarınızın internete bağlı olduğundan emin olun. Başlangıç olarak modeminizi yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz.

1: Denetim Masası > Ağ ve İnternet > Ağ Bağlantıları yolu ile kullandığınız ağ adaptörünü yeniden başlatmayı deneyin.

2: Aygıt Yöneticisi aracılığıyla, Ağ Bağdaştırıcıları bölümünü genişletip kullandığınız adaptöre sağ tıklayıp sürücüyü güncellemeyi deneyin.

3: Ayarlar > Güncelleme ve Güvenlik > Sorun Giderme > Ek Sorun Gidericiler yolunu izleyin. "İnternet Bağlantıları" veya "Ağ Bağdaştırıcısı" sorun gidericisini çalıştırın ve ekrandaki yönergeleri takip edin.

4: Kullanıyorsanız, VPN ve Proxy'nizi devre dışı bırakmayı deneyin.

Bu dört maddeyi uygulayarak 0x800704cf hatasını çözüme kavuşturabilirsiniz.

Ortada bir sebep yokken bunu yapması normal midir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı