0xc000000f mavi ekran hatası

OguzWick

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.
Ben bayram için 4 günlüğüne başka bir şehre gitmiştim ve döndüğümde bilgisayarı ilk açtığımda; hoş geldiniz ekranında donma daha sonra reset attigimda mavi ekran uyarıları aldım. Daha sonra bilgisayarı açtığımda ise Windows ekranı gelmiyordu ve Windows boot Manager uyarısı aldım.
Sorunun işletim sistemi çökmesi ya da hard disk arızası olduğunu düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz acaba ne yapmam gerekiyor?

Diskte sorun varsa direkt diski değişin derim. Sonrası belli olmaz. Bir bakmışsınız şimdi yine çökmüş.

Diskte sorun var mı anlamıyorum. Varsa değiştireceğim zaten fakat sorun oldugunu kesin bir kanıya varamıyorum. Kesin bozuk desem almaya çalışacağım. Düşük bütçeli 240 GB boyutunda bir HDD tavsiyeniz var ise güzel olur :/

Vallahi o ürünler artık pek üretilmiyor bile. Önerim sağlam bi' 120 GB SSD almanızdır elbette. Hazır Amazon dahil olmak üzere birçok sitede indirim varken kontrol edin derim.

Bilgisayar şu an USB ile çalışıyor. Bu nasıl mümkün olabiliyor. Sabit disk sürücüsü diye USB gözüküyor. USB'yi çıkardığım anda mavi ekran veriyor. USB takılı olduğunda ise normal bir şekilde kullanabiliyorum bilgisayarı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı