Çözüldü 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CS jigeN

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R7 5800X3D RTX 3080 10GB ASUS B550 A GAMING
Selamun aleyküm; öncelikle konuyu yanlış yere açmış olabilirim. Kusuruma bakmayın.
Geçen cumartesi toplama bir PC satın aldım.
FreeDOS idi; USB bellek yardımı ile Windows’u kurdum.
Lakin yüklediğim bazı oyunlarda 0xc000007b hatası alıyorum.
İnternette aradığım tüm çözüm video/yazılı paylaşımdaki yöntemleri denedim.
Fakat pek bir yardımı dokunmadı.
DLL dosyalarını tamamladım değiştirdim sildim terar yükledim ama bir şey fark etmedi.
Yardımcı olur musunuz hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rapor paylaşın.

DLL dosyalarını tamamladım demişsiniz, umarım oradan buradan DLL indirip sistem klasörüne atmamışsınızdır.

Rapor paylaşın.

DLL dosyalarını tamamladım demişsiniz, umarım oradan buradan DLL indirip sistem klasörüne atmamışsınızdır.

Maalesef öyle yaptım ama bu akşam bir format atmayı planlıyorum.

Çözümün format olmadığını biliyorum; ama temiz kurulum ardından sağlıklı yöntemler ile DLL’leri tamamlarisem bence sorunun çözüleceğini umuyorum.
Çünkü nerede ise her yöntemi denedim.
Recep Baltaş abimizin yöntemini de.

Format sorunu zaten çözer. Sistemdeki her şeyi baştan kuruyorsun sonuçta. Recep Baltaş'ın yöntemini eksik yapmış olmanız muhtemel; mesela gerekli paketlerin tamamını kurmamışsınızdır, elle attığınız DLL dosyalarını silmemişsinizdir...

Bu sorunu çözebileceğime oldukça eminim. Fakat illaki format atmak istiyorum derseniz, size kalmış.

Format sorunu zaten çözer. Sistemdeki her şeyi baştan kuruyorsun sonuçta. Recep Baltaş'ın yöntemini eksik yapmış olmanız muhtemel; mesela gerekli paketlerin tamamını kurmamışsınızdır, elle attığınız DLL dosyalarını silmemişsinizdir...

Bu sorunu çözebileceğime oldukça eminim. Fakat illaki format atmak istiyorum derseniz, size kalmış.

Hocam yaklaşık 1 1.5 saat arasında evde olacağım.
Mümkünse TeamViewer yardımı ile soruna bakabilir misiniz?

Team Viewer ile ilk aşamada bakmam. Rapor paylaşırsanız size yapmanız gereken şeyleri detaylı bir biçimde anlatırım. Yapamazsanız veya yaparken bir hatayla karşılaşırsanız ancak öyle TV'den bakarım.

Team Viewer ile ilk aşamada bakmam. Rapor paylaşırsanız size yapmanız gereken şeyleri detaylı bir biçimde anlatırım. Yapamazsanız veya yaparken bir hatayla karşılaşırsanız ancak öyle TV'den bakarım.
Xenforo ile ilgili pek bilgim yok ama avatar’ınızın altında ki rapor kısmından rapor gönderdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı