Çözüldü "0xc000007b" sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Combine

Centipat
Merhaba bu günlerde korona virüsü yüzünden sebit canlı ders programını yükledim. Ama programı çalıştırmaya çalıştığımda "0xc000007b" bu hatayı alıyorum. DLL dosyalarını ekledim, Microsoft C++ yı denedim, güncellemeleri kontrol ettim, bilgisayarı yeniden başlattım, ekran kartının sürümünü güncelledim, Direct X sürümünü kontrol ettim, uygulamayı yönetici olarak çalıştırdım, microsoft.net Framework'ü yükledim. Bunları yaptıktan sonra da olmadı sonra Epic Games'e girmeyi denedim önceden giriyordu. Oda bu hatayı verdi PC'yi 4 gün geriye aldım Epic Games açılıyor ama sebit canlı ders hala açılmıyor.
Sistemim: MSI B450M PRO-VDH Plus Kingston 8 GB HyperX Fury RX590 Nitro+ AMD Ryzen 5 2600.
Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Çözüm
C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll
Sil ve bunları kur.

0xc000007b hatası, geçersiz görsel formatı anlamına gelir ve genellikle eksik veya bozulmuş sistem dosyalarından/uygulama dosyalarından kaynaklanır. Bu hatanın en genel sebebi ise NVIDIA veya diğer marka ekran kartlarının sürücüleridir.
Bilgisayarı yeniden başlat,ya da :
Adım 1: Uygulamaya sağ tıklayıp Özellikler’i seçin
Adım 2: Üstteki sekmelerden Uyumluluk bölümüne tıklayın
Adım 3: Aşağıdaki ‘Tüm kullanıcıların ayarlarını değiştir’ butonuna basın ve ‘Bu programı yönetici olarak çalıştır’ seçeneğini işaretleyin

Eğer hala olmadıysa ekran kartını güncelleştir

C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll
Sil ve bunları kur.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı