0xc0000135 hatası

LE0MEDON

Femtopat
Discord'dan Forza'ya kadar bütün programlara tıkladığımda bu hata kodu cıkıyor karşıma, artı olarak bilgisayar acıldıgında logiDA.dll System 32 ile uyumlu değildir gibisinden bir hata cıkıyor. İnternetten bir şey indirip giremiyorum, en son ekran kartını güncellemiştim yeniden başlatmaya bastım. Acıldıgında boyle oldu, onun daha oncesinde de Epic Games acılmadıgı için onunla ilgileniyordum. Bir ton DLL dosyası girdi cıktısı oldu System 32'ye yani sorunun neden oldugunu tam bilmiyorum ama belki gözünüzde bir şeyler canlanmıştır, bir an önce yardımcı olabilirseniz sevinirim.

USB ile format atabilirsiniz. Technopat'ın videosu var izleyerek yapabilirsiniz.
teşekkürler
Sistem çöp olur, ne olacak? Gerçi 300'den fazla DLL dosyasını el ile attıysanız zaten çöp olmuştur da...

Doğru mu anladım?
evet 329 adetti sanırım ya youtubeden videoları izliyordum admalr link veriyorlar gösteriyorlardı bu hale geldi bu epic gamesin sorununu cozmeye calısırken

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı