1.0 Polo iyi midir?

Haliscan16

Centipat
Daha fazla  
1.0 Polo buldum 1 tane ama TSI modeli değil, düz 1.0 manuel. 64 binde, 2018 model, değişensiz boyasız, Trendline paket (paket bilgim yok), 925 bin TL istiyor. 1.3 Egea Urban yerine mantıklı mı?

1.0 Polo buldum 1 tane ama TSI modeli değil, düz 1.0 manuel. 64 binde, 2018 model, değişensiz boyasız, Trendline paket (paket bilgim yok), 925 bin TL istiyor. 1.3 Egea Urban yerine mantıklı mı?

Belirtiğin fiyat B segment araç için psikolojik sınırın biraz üzerinde. Eğer o paraya temiz, benzer kilometrede Multijet Egea Urban bulabiliyorsan bence en mantıklısı bu olur ama benim için Her zaman Polo ;)

1.0 polo buldum 1 tane ama TSI modeli değil, düz 1.0 manuel. 64 binde, 2018 model, değişensiz boyasız, trendline paket (paket bilgim yok), 925 bin TL istiyor. 1.3 Egea urban yerine mantıklı mı?

Yok hocam boş araba+performanssız araba için neredeyse 1 milyon para israfı olur. 1.6 Multijet Egea'lara bakmanız daha iyi olur. Tabii sizin tercihleriniz ne yönde belirtmemişsiniz.

1.0 75/85 beygirlik pololar gitmiyor, gitmiyor, gitmiyor. Piyasası da yavaştır, performansı da. Fiyatı da aşırı pahalı bu arada. Almayın. Donanımı da boştur, hız sabitlemesi bile yok (ww genel problemi, hepsinde opsiyonel kimse almamış). Hele gene yokuşlu yerlerde iseniz kaçarak uzaklaşın. Tek artısı az yakar. Egeaya göre biraz daha konforludur. Ama motor çok çok ölü. Araba asla gitmiyor. Vitesler çok kısa hevir hep yüksek, 5. viteste bile yüksek devirlere çıkıyorsun 110-120 ile gitmek için. Sollama yaparken allah korusun ani hızlanamaz tehlikeli. 0-100 yapayım desen uykun gelir uyuya kalrısın.

Hocam ben de 1.0 TSI 2020 95HP var güzel araba ama bence bu paralara daha iyi arabalar var. Sırf VW grubunun piyasası hızlı diye yüksek fiyatlara satılıyor bence. Son olarak bence çok yakıyor şu ana kadar ortalama en az 7.7/100Km gördüm. Yani 7'den aşağı da inmiyor.

Bi duzelneme gelsin 130-150 hp nin altindaki arabalar uretilmese keske. Hizli arac degil yavas arac kaza yaptirir gercekten gitmiyor ne manevra alaniniz var nede kacacak motor gucunuz. 120 ile yokus yukari biyerde sollama yapmaya kalksaniz kaza gecirtir. Keza Yokus cikarken nasil cikacak bu arac. Kesinlikle uzak durunz

Easy paket ile miror veya urban arasında ne fark var? Egea için.

Yaklaşık 950 bin TL bütçem var maksimum bu kadar çıkabilirim 100 bin km altında değişensiz ne önerirsiniz?

Easy paket ile miror veya urban arasında ne fark var? Egea için.

Yaklaşık 950 bin TL bütçem var maksimum bu kadar çıkabilirim 100 bin km altında değişensiz ne önerirsiniz?

Şu dönemde hem de tam İstanbul'a yığınla araç geldiği dönemde ikinci el araç alınmaz. Piyasayı takip edin. Şu an ne olacağı belli değil gidin paranızı altın veya dolar yapıp EUROBOND'a yatırın. Değer kaybetmeyin paranız çalışsın. Savaş bitsin öyle alın.

TSI mantıklı olabilir de bu dediğiniz değil.
100k altı değişensiz bu fiyata Clio, Egea iyi olabilir. 1.0 TSI polo geliyorsa o da mantıklı, paketine bağlı olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı