Nasılsınız?

Ben gayet iyi hissediyorum, bisiklet ev okul döngüsünü sağlamaktan mutluyum. Siz nasılsınız?

Kahve içmeye yeni yeni ara verdim. Gece 2'e kadar uyuyamıyordum. Şimdi uyuyabiliyorum. 1 gibi 00 gibi :D

Normalde hiç kahve içmem aslında. Bugün 2 saatlik uykuyla hastaneye gidecektim yolda bayılmamak için 2 yemek kaşığı diktim kafaya. Yoksa kafein tüketmem sağlıklı değil zaten ilaçlardan ötürü.

Normalde hiç kahve içmem aslında. Bugün 2 saatlik uykuyla hastaneye gidecektim yolda bayılmamak için 2 yemek kaşığı diktim kafaya. Yoksa kafein tüketmem sağlıklı değil zaten ilaçlardan ötürü.
Shot yapabilirsiniz hocam böyle durumlarda. hafif suyla karıştırıp zift gibi olacak o. Sonra çay kaşığına koyacaksın 2 kaşık içeceksin sonra bir daha uyku yok.

Son günlerde yatmadan duş alma işine fena sardım ama saçlarım kepekleniyor o soruna bi çözüm bulsak iyi olucak. Farkettimde herkesde bir mutsuzluk var yahu.

Evet de gün boşa gitti gibi oldu. Bir yere gidecektim ama 10 gibi kalktığım için işlerim karıştı. Gezip tozacaktım arkadaşla, oradan kızların yanına aga sosyalleşmece! :D
Ah be hocam olur ya bazen öyle şeyler başka bir gün sabahlarsınız artık sabaha kadar sohbet muhabbet 🤣🤣

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı