1.000.000 TL Araba önerisi

Ford puma öneririm geçtiğimiz aralık ayında aldım gerçekten memnun kalabilirsiniz. 1.0 motor olduğuna aldanmayın performansı mükemmel Ankara da yaşıyorum yakıt tüketimi şehir içi 6.5 bütçeniz ST Line paketine yetiyor bir Ford bayisine gidip test etmenizi öneririm. Ayrıca yeni kasa Opel mokkalar da güzel onlarada göz atın.

Ford puma öneririm geçtiğimiz aralık ayında aldım gerçekten memnun kalabilirsiniz. 1.0 motor olduğuna aldanmayın performansı mükemmel Ankara da yaşıyorum yakıt tüketimi şehir içi 6.5 bütçeniz ST Line paketine yetiyor bir Ford bayisine gidip test etmenizi öneririm. Ayrıca yeni kasa Opel mokkalar da güzel onlarada göz atın.
Yani boyut olarak çok büyük bir araba değil. O fiyata 2. el Kuga alınıyor.

Biraz da spor olsun isterseniz temiz 2020 veya 2021 model Honda Civic 1.6 bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Sportif diye 125 beygir CVT bir araç önermek mantıksız. 1.6T Sportage'ler daha iyi yürüyor onlardan. Aynı fiyata 1.5'ler daha mantıklı. 182 beygir.

Evet devasa değil klasik B SUV işte 4 kişilik aile için yeterli. Kugalarda güzel ama puma daha bi yakışıklı. ;D
Öyle de hacim ileride problem oluyor işte. İç alan olarak bizim 2011 Fiestadan bir farkı yok.

Ağzının tadını biliyorsan Ford kuga.

Biraz da spor olsun isterseniz temiz 2020 veya 2021 model Honda Civic 1.6 bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
1.6 125 beygir arabanın neresi sportif ayrıca bu paraları bu araba alınmaz malzeme kalitesi, yalıtım olarak çok zayıf.

2016 1.6 TDI BlueMotion Passat bence orta paket. Alınabilecek en güzel aile arabası o paraya.
Highline da var o paralara bence de 1 milyon TL bütçeyle alınabilecek en geniş ve rahat olacak araba 2016 Highline Passat ancak konu sahibi SUV istediği için elendi.

Son düzenleme:
C-SUV alma şansınız varken bence B-SUV almayın.

Pick-up düşünürseniz geçenlerde Musso Grand'a binme şansım oldu araç pick-up olmasına rağmen konforu gerçekten çok üst düzeydi. Yalıtım olarakta muazzam araç. Tasarım olarakta bence farklı duruyor. Kendilerini baya bir geliştirmişler ve araştırdığım kadarıyla kronik bir sorunları yok. Sadece yakıtı fazla dizel 9.5-10 litre ortalaması var ama araç 2 tondan fazla. Gerçekten yolda taş gibi bir araca bindiğinizi hissettiriyor. Motoru da gayet performanslı zaten Mercedes'in 2.2 dizel motorunu kullanıyor. Üreticiler Mercedes'le ortak çalışıyor. Birçok ortak parça var diye biliyorum. Çok C/C-SUV segmenti araca binmişimdir ama hiçbirinde Musso Grand konforu alamadım. Hatta çoğu D segmenti araçlardan bile daha iyi konforu. Bu fiyata yanlış bilmiyorsam 4X4 Platinum Plus paketi geliyor. Vergisini ve yakıtını dert etmeyecekseniz kesinlikle öneririm.

Yanlış bilgi edinmediysem araç E segmenti SUV olan Rexton ile aynı platforma sahip. O ezbere bildiğimiz pick-up modellerinden ziyade çok konforlu, teknolojik bir SUV araç gibi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı