edc ve powershıft te dsg gibi arıza çıkarıyor diye durdum otomatik alacağım için temkinliyimLPG önemli diyorsan Corolla veya Civic bakardım ancak performans daha önemli diye düşünüyorum. Yerinde olsam Megane, Focus bulabilirsem Insignia gibi araçlara yönelirdim
lpg te az yakmaz mı auris bide 1.88 im onuda hesaplasak iyi olurAuris de olur ancak Corolla daha az yakar.
hibrit çok masraflı değil mi2018-19 civarı toyota corolla bakabilirsiniz, sıkıntısız iyi fiyattan denk gelirse 2020-21 hibrit modellere de bakabilirsiniz.
Mazda 3 de bu fiyatlara güzel araç
hibrit 3000 devirden sonra benzin demek çok hız yapmassanız masraflı olmazedc ve powershıft te dsg gibi arıza çıkarıyor diye durdum otomatik alacağım için temkinliyim
lpg te az yakmaz mı auris bide 1.88 im onuda hesaplasak iyi olur
hibrit çok masraflı değil mi
Edc ve powershıft te DSG gibi arıza çıkarıyor diye durdum otomatik alacağım için temkinliyim.
LPG'te az yakmaz mı auris bir de 1.88'im onu da hesaplasak iyi olur.
bataryaları 100.000 km de değiştirmek gerekiyormushibrit 3000 devirden sonra benzin demek çok hız yapmassanız masraflı olmaz
Bataryaları 100.000 km de değiştirmek gerekiyormus.
bu araç hoşuma gitti aslındaDoğru evet bataryaların ömrü var auris ya da 1.4D-4D Corolla bakabilirsiniz. Corolla dizeldir ama o benzinden en az 3 kat daha az yakar.
Bu araç hoşuma gitti aslında.
Hocam kronik sorun bilmiyorum ama sorunsuz olsun istiyorsaniz, 1.6 corolla veya honda city onerebilirim. Japonlar ic aksamlari sorunsuz yapar.1.000.000 civarında otomatik vites, kronik sorunları olmayan, HB ya da sedan araba önerir misiniz? Paketi dolu olsun.LPG uyumlu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.