1.000.000 TL SUV önerisi

Uzun yıllar kullanmak için çok da eski olmaması lazım. Teknolojiyi seviyorum. 3008 neden iyi ben pek fark göremiyorum.

2008 dediğiniz araç Clio kadar bir şey, çok büyük değil.
3008 ise daha büyük ve geniş, tam bir aile aracı.
Ayrıca internetten sıfır fiyatlarına bakmayın, bayilerde araç yok.

1-Araç sıfır olmalı
2-Full paket olmalı
3-Motoru en düşük 1.5 olmalı

Önerilerinizi bekliyorum.

En düşük 1.5 olmasının nedeni nedir tam olarak? Çekiş konusunda sıkıntı yaratır diyorsanız artık işler pek de motor hacmine göre yürümüyor. Peugeot 2008 modellerinde 1.2 motorlu model var. Gidiş olarak gayet tatmin edici. Eğer motor konusunda bana güveniyorsanız 2008 GT 1.2 PureTech 130HP EAT8 modelini öneriyorum. Eğer motorun performansını merak ediyorsunuz aşağıda bir video bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyi Sosyaller. :)

En düşük 1.5 olmasının nedeni nedir tam olarak? Çekiş konusunda sıkıntı yaratır diyorsanız artık işler pek de motor hacmine göre yürümüyor. Peugeot 2008 modellerinde 1.2 motorlu model var. Gidiş olarak gayet tatmin edici. Eğer motor konusunda bana güveniyorsanız 2008 GT 1.2 PureTech 130HP EAT8 modelini öneriyorum. Eğer motorun performansını merak ediyorsunuz aşağıda bir video bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyi Sosyaller. :)

Hocam arabayı babam için alacağız ama illa yüksek hacimli motor istiyor (uzun yıllar kullanacak). Açıkçası 1.2 motor bana göre de biraz düşük. Şu anda kullandığımız araba 2011 Focus Hb 1.6 90 hp, 12 yıldır motorunda pek de bir sıkıntı olmadı açıkçası (yokuşta hiç çekmiyor :) (arıza yapmadı anlamında diyorum). 1.2 motor 10 sene dayanabilir mi?

Hocam arabayı babam için alacağız ama illa yüksek hacimli motor istiyor (uzun yıllar kullanacak). Açıkçası 1.2 motor bana göre de biraz düşük. Şu anda kullandığımız araba 2011 Focus Hb 1.6 90 hp, 12 yıldır motorunda pek de bir sıkıntı olmadı açıkçası (yokuşta hiç çekmiyor :) (arıza yapmadı anlamında diyorum). 1.2 motor 10 sene dayanabilir mi?
1.2 Jetta 5.5 sene kullandık 10 numara motor şehir içi az yakar anlık hızlanma vs performansı yeterlidir klima çok etkiliyor bu araçları.

Hocam arabayı babam için alacağız ama illa yüksek hacimli motor istiyor (uzun yıllar kullanacak). Açıkçası 1.2 motor bana göre de biraz düşük. Şu anda kullandığımız araba 2011 Focus HB 1.6 90 HP, 12 yıldır motorunda pek de bir sıkıntı olmadı açıkçası (yokuşta hiç çekmiyor :) (arıza yapmadı anlamında diyorum). 1.2 motor 10 sene dayanabilir mi?

Sizin kullandığınız 1.6 motorda bile 90 HP güç üretiliyormuş yeni nesil motorlar 130 HP görüyor, bence motor hacmina güvenip daha kötü modellere yönelmeyin. 1.2 hacimli motor olsa da 130 HP güç üretiyor, gayet tatmin edici olur.

Hocam arabayı babam için alacağız ama illa yüksek hacimli motor istiyor (uzun yıllar kullanacak). Açıkçası 1.2 motor bana göre de biraz düşük. Şu anda kullandığımız araba 2011 Focus HB 1.6 90 HP, 12 yıldır motorunda pek de bir sıkıntı olmadı açıkçası (yokuşta hiç çekmiyor :) (arıza yapmadı anlamında diyorum). 1.2 motor 10 sene dayanabilir mi?

1.2 motorun size ne kadar dayanacağı tamamen nasıl bir kullanıcı olduğunuza göre değişir. Bu arada hacim arttıkça motorun sağlamlığı artıyor diye bir şey de yok. Eğer motorun bakımlarını zamanında yaptırıp ucuz ürünlere kaçmazsanız araba sizi 10 yıl da götürür, 20 yıl da. Suzuki'nin 800CC, 3 silindirli motorları vardı. O motorun olduğu modeller nereden baksanız 20 yıl önce çıkmış motorlar ama hala kullanılmaya devam ediliyor. Dediğim gibi iş kullanıcıda bitiyor. İyi bakarsanız araba da size iyi bakar.

Yukarı da video da bıraktım zaten. Yol yokuş yukarı olmasına rağmen 1.2 motor gayet güzel hızlanıyor. Son hız olarak da ben en fazla 220 gördüm. Son hız aşırı hızlı değil ancak ara hızlanmaları falan olsun gayet tatminkar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı