1.000-1.600 TL'ye F/P klavye önerisi

Bütçe
1000-1600

ReoXeN

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI PRO B650-A WIFI , Amd Ryzen 5 7600 , DeepCool AK400 , Amd Sapphire RX 6700 XT Nitro+ , Kingston 32GB (2x16) DDR5 5200MHZ , Kingston NV3 1TB PCI-Express 4.0 M.2 6000/4000 Mb/s , MSI MAG A650BNL 650W 80+ Bronze , DeepCool CC560 Case
Selamlar iyi sosyaller, fiyat performans bir klavye almak istiyorum en azından iyi bir süre idare etsin istiyorum. Öğrenci olduğumdan bütçem çok iyi değil 1000-1600 arası bir bütçem var. NumLock tuşları olabilir sıkıntı olmaz benim için, yön tuşları kesin olsun aşırı küçük klavye sevmiyorum. Silent switch bakıyorum sanırım red switchler linear diye geçtiği için sessiz oluyorlarmış, sessiz klavye tercihimdir şimdiden teşekkürler.

Merhaba hocam Rampage Umbra serisinin red switchlisini düşünebilirsiniz 1400-1500tl arasında da bi fiyatı var, iyi günler.

Selamlar iyi sosyaller, fiyat performans bir klavye almak istiyorum en azından iyi bir süre idare etsin istiyorum. Öğrenci olduğumdan bütçem çok iyi değil 1000-1600 arası bir bütçem var. NumLock tuşları olabilir sıkıntı olmaz benim için, yön tuşları kesin olsun aşırı küçük klavye sevmiyorum. Silent switch bakıyorum sanırım red switchler linear diye geçtiği için sessiz oluyorlarmış, sessiz klavye tercihimdir şimdiden teşekkürler.
Silent switchler red switchlerden biraz daha farklı. Onlar sıfır ses oluyor, red switchlerde az da olsa ses oluyor. Numpad zorunlu değilse önerim bunlardan biri olur bütçen biraz daha çıkarsa.

çok güzelmiş hocam inceleme videolarına bakacağım

Merhaba hocam Rampage Umbra serisinin red switchlisini düşünebilirsiniz 1400-1500tl arasında da bi fiyatı var, iyi günler.
tamamdır hocam bunun da inceleme videolarına bakacağım

fiyat bakımından bütçemi bir tık aşıyor hocam yine de teşekkür ederim

güzel ama bütçemi bir tık aşıyor teşekkürler hocam

Bu bütçelere ne yazık ki kaliteli mekanik switch klavye bulmak zor fakat kaliteli bir membran klavye bulabilirsiniz
çok uzun yıllar bu tür klavye kullandım hala kullanıyorum. artık switch klavyelere de geçmek istiyorum reis.

https://www.hepsiburada.com/gamepow...h8ntVMVYVmwaAgeNLtJDw1XR-G0-WZEIaAuuBEALw_wcB

bunu buldum inceleyebilir misiniz nasıl acaba

Silent switchler red switchlerden biraz daha farklı. Onlar sıfır ses oluyor, red switchlerde az da olsa ses oluyor. Numpad zorunlu değilse önerim bunlardan biri olur bütçen biraz daha çıkarsa.

iyi mi hocam

Şiddetle tavsiye ederim. Aynısını kullanıyorum aşırı derecede memnunum. Yay sesi var diyenlere bakmayın. Sadece tuşun köşesinden tutup lastik fırlatır mantığıyla bir anda elinizi çekerseniz ufak bir yay sesi duyuluyor, bu da normaldir. Yazı yazarken yay sesi yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı