1.000-800 TL klavye önerisi

Başlıkta görüldüğü gibi arkadaşlar dayanıklı %60'lık Gaming klavye tavsiye eder misiniz?
İkinci el kaliteli marka bakılması daha iyi olur o bütçede t60 falan var, 5-6 ay sonra tuşlarda sorun oluşuyor

Z686, AK680, Z11, GK61, RK61.

Aliexpresste indirim olacağı söyleniyordu ordan bakmanız daha iyi olur ayrıca GK61 Amazonda indirimde şu anda.
bu attıklarının hepsi toplu alibabadan alınıp marka basılan ürünler

bu attıklarının hepsi toplu alibabadan alınıp marka basılan ürünler
Senin önerin nedir bay klavye adam ?

Yani uzatmak istemedim ama Ajazz yurtdışında büyük bir marka aynı şekilde RoyalKludge de öyle. E-yosso bu fiyat bandında güzel klavyeler üretiyor. Önerdiğim bütün markalar F/P olarak gayet güzel markalar. GK61 bu fiyat bandına yellow switch sunuyor daha ne olsun ?

Senin önerin nedir bay klavye adam ?

Yani uzatmak istemedim ama Ajazz yurtdışında büyük bir marka aynı şekilde RoyalKludge de öyle. E-yosso bu fiyat bandında güzel klavyeler üretiyor. Önerdiğim bütün markalar F/P olarak gayet güzel markalar. GK61 bu fiyat bandına yellow switch sunuyor daha ne olsun ?
o fiyat bandında kaliteli mekanik bulunmaz adam dayanıklı demiş, o fiyatta cherry mx bulamayacağına göre membran bakılması lazım, bende stealth 03 var, çok iyi switchleri var fakat 1 ci yılında çift basma sorunları var, apex 3 tkl alırdım ben olsam

o fiyat bandında kaliteli mekanik bulunmaz adam dayanıklı demiş, o fiyatta cherry mx bulamayacağına göre membran bakılması lazım, bende stealth 03 var, çok iyi switchleri var fakat 1 ci yılında çift basma sorunları var, apex 3 tkl alırdım ben olsam
Bu paraları membran klavyeye vermek saçma dostum.
@Hyperciaa
@belirsizz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı