1.000 Mbps internet ve sağlayıcı önerisi

chavon

Centipat
Daha fazla  
İnternetimin taahhüdü bitmek üzere ve 1000 Mbps internet istiyorum. Altyapı olarak Türk Telekom fiber var ama fiyatları pahalı, önerebileceğiniz başka internet operatörü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetimin taahhüdü bitmek üzere ve 1000 Mbps internet istiyorum. Altyapı olarak Türk Telekom fiber var ama fiyatları pahalı, önerebileceğiniz başka internet operatörü var mı?

Hocam hangi firmadan alırsanız alın altyapı fiber sağlayıcısı kimse onların ekibi gelip onlara ait olan modem takılıyor

Nasıl yani hocam, Superonline aldim diyelim altyapi yok ama yine de 1000 Mbps mi alacağım tam anlamadim.

Şöyle anlatayım ben X firmasından 100mps sınırsız internet alıyorum ama yaşadığım yerin fiber altyapısı Turkcell olduğu için evime X firması değil Turkcell ekibi gelip kendi modemini bağlıyor ama yine ödemenizi X firmasına yapıyorsunuz

Şöyle anlatayım ben X firmasından 100mps sınırsız internet alıyorum ama yaşadığım yerin fiber altyapısı Turkcell olduğu için evime X firması değil Turkcell ekibi gelip kendi modemini bağlıyor ama yine ödemenizi X firmasına yapıyorsunuz.

Yani ben bu paketi aldım diyelim Türk Telekom modemi olacak ama 1000 Mbps verecek mi çünkü kendi altyapısını kullanıyor Turkcell ondan dolayı sorma gereği duydum hocam.

Yani ben bu paketi aldım diyelim Türk Telekom modemi olacak ama 1000 Mbps verecek mi çünkü kendi altyapısını kullanıyor Turkcell ondan dolayı sorma gereği duydum hocam.
Altyapı türkcell ise türktelekomdan alsanız bile gelip türkcell bağlıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı