TurkNet'in 1000MBPS kampanyalı paketleri vardı onlara bakmanızı öneririm eğer altyapısı varsa.
İnternetimin taahhüdü bitmek üzere ve 1000 Mbps internet istiyorum. Altyapı olarak Türk Telekom fiber var ama fiyatları pahalı, önerebileceğiniz başka internet operatörü var mı?
Hocam hangi firmadan alırsanız alın altyapı fiber sağlayıcısı kimse onların ekibi gelip onlara ait olan modem takılıyor.
Nasıl yani hocam, Superonline aldim diyelim altyapi yok ama yine de 1000 Mbps mi alacağım tam anlamadim.
Şöyle anlatayım ben X firmasından 100mps sınırsız internet alıyorum ama yaşadığım yerin fiber altyapısı Turkcell olduğu için evime X firması değil Turkcell ekibi gelip kendi modemini bağlıyor ama yine ödemenizi X firmasına yapıyorsunuz.
Altyapı türkcell ise türktelekomdan alsanız bile gelip türkcell bağlıyorSuperonline Fiber’de 1000 Mbps Fırsat Kampanyası
Fiber’de 1000 Mbps Fırsat Kampanyası hakkında detaylı bilgi almak ve Superonline'lı olmak için hemen tıkla!www.superonline.net
Yani ben bu paketi aldım diyelim Türk Telekom modemi olacak ama 1000 Mbps verecek mi çünkü kendi altyapısını kullanıyor Turkcell ondan dolayı sorma gereği duydum hocam.
Altyapı Turkcell ise Türk Telekom'dan alsanız bile gelip Turkcell bağlıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.