50 Mbps internet sağlayıcı önerisi

Emrulaah4

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba iyi Sosyaller. Evde internet var ama oturma odasında ve benim odamda internet çekmiyor. Odama internet bağlatmak istiyorum. L
Altyapı sorgulamada;
Superonline 50 Mbps
Speednet 52 Mbps.
VDSL internet önerisi lazım taahhütsüz olursa iyi olur teşekkürler.
Ankara/çubuk.

Yani ben genelde sosyal medya için kullanıyorum VDSL altyapıda zaten neredeyse hiçbiri fark etmiyor. Genelde Millenicom, Netspeed gibi sağlayıcılar arası geçis yapıyorum genelde indirimli fiyatı 3 ay oluyor 320 TL falan ödüyorum ben memnunum.
Ayrıyeten evde Wi-Fi varsa yeni hat yerine modemi bir kablo ile routere bağlayıp sorununuzu çözebilirsiniz.

Yani ben genelde sosyal medya için kullanıyorum VDSL altyapıda zaten neredeyse hiçbiri fark etmiyor. Genelde Millenicom, Netspeed gibi sağlayıcılar arası geçis yapıyorum genelde indirimli fiyatı 3 ay oluyor 320 TL falan ödüyorum ben memnunum.
Ayrıyeten evde Wi-Fi varsa yeni hat yerine modemi bir kablo ile routere bağlayıp sorununuzu çözebilirsiniz.

Evde Wi-Fi var ama oyunlarda ms oluyor kendi odama Wi-Fi alacağım altyapı sorgulamada 50 Mbps VDSL olarak çıkıyor 5-6 sonra askere gideceğim o yüzden taahhütsüz alacağım

Evde Wi-Fi var ama oyunlarda ms oluyor kendi odama Wi-Fi alacağım altyapı sorgulamada 50 Mbps VDSL olarak çıkıyor 5-6 sonra askere gideceğim o yüzden taahhütsüz alacağım.

Büyük ihtimalle VDSL altyapıda kendi tecrübelerime dayanarak hala msli olmaya devam edecek. Eğer hattın iyi cekiyorsa hotspot interneri alip kullanabilirsin. Tabii ki bir öneri.
Onun dışında taahhütsüz veren herhangi bir bir saglayiciya geçebilirsin. Memnun kalmadığı sürece kısa sürede değişme imkanın oluyor zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı