1.000 TL bütçe ile ne alınır?

Kart deyince aklım ekran kartına gitti pardon bu arada çok değişken bir insanım bir bakmışsınız 1 ay sonra klavye önerisi istiyorum.😅

Fark etmezki sen ne istiyorsan onu yap RAM eklersin daha cuk diye oturur yani.

Arkadaşlar 1 ay sonra toplam elime 1.000TL geçecek öğrenciyim biriktirip 1.000TL olacak biliyorum çok düşük bir tutar fakat bunu değerlendirmek istiyorum sizce ne alabilirim PSU dışında? Aklımda şunlar var.

1. aynı marka RAM satın alıp 16x2 = 32 yapmak.
2. klavye almak.
3. işlemci soğutucusu (kule tipi soğutma) almak.

1000TL Migros'tan güzel bir biftek alıp soslayıp yanına sevdiğim bir meze yanına 1 kasa bira

Elimde biraz para kalır onu da cüzdana.

1000TL Migros'tan güzel bir biftek alıp soslayıp yanına sevdiğim bir meze yanına 1 kasa bira.

Elimde biraz para kalır onu da cüzdana.

Süper fikir ama sadece bilgisayar için öneri istiyorum.😍

Bence RAM'i artırabilirsin kalıcı olur.

Yukarıda da dediğim gibi çok değişik bir insanım bir bakmışsınız klavye önerisi istiyorum. Ama var aklımda bir şeyler bende çözemiyorum.😅

Yukarıda da dediğim gibi çok değişik bir insanım bir bakmışsınız klavye önerisi istiyorum. Ama var aklımda bir şeyler bende çözemiyorum.😅

Kalıcıdan kastım RAM'i 1 kere alırsın hep takılı kalır ama ileride soğutucunu değiştirme ihtiyacı duyabilirsin o yüzden RAM.

Kalıcıdan kastım RAM'i 1 kere alırsın hep takılı kalır ama ileride soğutucunu değiştirme ihtiyacı duyabilirsin o yüzden RAM.

Doğrudur peki FPS artışı sağlar mı? Veya ne kadar sağlar şu an 16x1 kullanıyor RAM alırsam 16x2 olarak kullanacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı