1.000 TL civarına klavye önerisi

1000 TL Bandında: E-yooso Z11 e-yooso Z-11 Kırmızı Swıtch %60 Mini Mekanik Klavye Hot Swap Antighost Kablolu Sarı Led Fiyatı, Yorumları - Trendyol yurtdışında daha ucuza bulabilirsin belki.

1200 TL: @Soraka Kajmer hocamızın önerdiği omen encoder.

1500 TL Bandında: @Lusyz hocamızın önerdiği XPG Summoner modeli, silver veya red switch modelini almanızı tavsiye ederim, silver dokunduğunuz gibi algılar, çok hızlıdır. Red ise daha tepki süresi daha yavaş olsada oyunlar için tercih edilen bir switchdir.

Rampage, vooka, gamenote gibi markalara bulaşmanızı önermem, almışken iyisi, kalitelisini alın.

1000 TL bandında: E-yooso Z11 e-yooso Z-11 Kırmızı Swıtch %60 Mini Mekanik Klavye Hot Swap Antighost Kablolu Sarı Led Fiyatı, Yorumları - Trendyol yurt dışında daha ucuza bulabilirsin belki.

1200 TL: @Soraka Kajmer hocamızın önerdiği Omen encoder.

1500 TL bandında: @Lusyz hocamızın önerdiği XPG Summoner modeli, Silver veya red Switch modelini almanızı tavsiye ederim, Silver dokunduğunuz gibi algılar, çok hızlıdır. Red ise daha tepki süresi daha yavaş olsa da oyunlar için tercih edilen bir Switch'dir.

Rampage, vooka, Gamenote gibi markalara bulaşmanızı önermem, almışken iyisi, kalitelisini alın.

Hocam ben RK61 aldım ama sizce iade edeyim mi toplamda bana 1.500 TL'ye geldi.

Omen Encoder Brown switch kullanıyorum, çok keyifli bir klavye tavsiye ederim. Bütçe varsa XPG Summoner.
Reis bende aynı klavye sadece Red switch kullanıyorum. Enter tuşu arada numlock tuşlarından 1,Esc gibi uç yerlerdeki tuşlara hızlı basınca çınlama sesi geliyor. ilkte yay sesi sandım lakin klavyenin arka tarafındaki aparatları aç kapa yapınca da çınlama sesi geliyor. Bu klavyenin malzemesinden mi kaynaklı ? ikinci sorum ise sende oluyor mu ?

Reis bende aynı klavye sadece Red switch kullanıyorum. Enter tuşu arada numlock tuşlarından 1,Esc gibi uç yerlerdeki tuşlara hızlı basınca çınlama sesi geliyor. ilkte yay sesi sandım lakin klavyenin arka tarafındaki aparatları aç kapa yapınca da çınlama sesi geliyor. Bu klavyenin malzemesinden mi kaynaklı ? ikinci sorum ise sende oluyor mu ?
Evet bende de oluyor ama bu segmentteki her klavyede olan bir şey, eğer mekanikse. Genelde büyük tuşlarda çınlama fazla bende ama kullandıkça azalıyor, onu fark ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı